Kepti triušienos kumpeliai su šonine ir šalavijo lapeliais
ingredientai
1 kg. Lapino puota šviežūs triušienos priekiniai kumpeliai
200 g. Šaltai rūkytos šoninės juostelės
10 vnt. Šalavijo lapeliai
Pagal skonį Šviežiai malti juodieji pipirai
Pagal skonį Alyvuogių aliejus

Kepti triušienos kumpeliai su šonine ir šalavijo lapeliais

50 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos kumpelius nusausinkite popieriniu virtuviniu rankšluoščiu ir iš abiejų pusių apibarstykite maltais pipirais.
  2. Tuomet kiekvieną kumpelį apsukite 2 šoninės juostelėmis, dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
  3. Išimkite iš orkaitės ir ant kiekvieno kumpelio išdėliokite po šalavijo lapelį išmirkytą alyvuogių aliejuje. Kepkite dar 20 min. arba tol. kol mėsa iškeps.
  4. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

         Dėkojame Oditėlės blogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą