Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Keptos triušio kepenėlės
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. triušių kepenėlės
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
Apvoliojimui Miltai
Šlakelio Aliejus
1-2 v.š. Grietinė

Keptos triušio kepenėlės

30-40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežias triušių kepenėles pasūdykite druska, pagardinkite pipirais ir apvoliokite miltuose.
  2. Apkepinkite ant silpnos ugnies kol gražiai apskrunda.
  3. Pridėkite grietinės ir dar keletą minučių troškinkite. 
  4. Patiekite su keptomis bulvėmis ar bulvių koše, virtomis pupelėmis ar kitais garnyrais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą