Keptos triušio kepenėlės
Keptos triušio kepenėlės
ingredientai
500 g.
Lapino puota švž. triušių kepenėlės
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
Apvoliojimui
Miltai
Šlakelio
Aliejus
1-2 v.š.
Grietinė
Keptos triušio kepenėlės
30-40 min.
2-3 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Šviežias triušių kepenėles pasūdykite druska, pagardinkite pipirais ir apvoliokite miltuose.
Apkepinkite ant silpnos ugnies kol gražiai apskrunda.
Pridėkite grietinės ir dar keletą minučių troškinkite.
Patiekite su keptomis bulvėmis ar bulvių koše, virtomis pupelėmis ar kitais garnyrais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą