MAKARONAI SU TRIUŠIENA IR KALFIORU
ingredientai
200 g Triušienos kumpelių mėsos
150 g rigatoni makaronų
100 g kalafiorų
50 g šoninės
1 vnt. svogūno
2 skiltelių česnako
200 g vištienos sultinio
150 g grietinėlės
0,5 a.š šviežaus čiobrelio
žiupsnelio Druskos/pipirų

MAKARONAI SU TRIUŠIENA IR KALFIORU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Pirmiausia mažais gabalėliais supjaustau triušieną, šoninę, svogūną. Žiedynais supjaustau kalafiorą.
Keptuvėje apkepinu šoninę ir ją atidedu.
Toje pačioje keptuvėje apkepinu triušieną, pagardinu prieskoniais, ją taip pat atidedu.
Tuomet į keptuvę dedu svogūną, čiobrelį, įspaudžiu česnaką, vos apkepu ir į keptuvę grąžinu triušieną bei šoninę.
Viską išmaišau, pilu sultinį ir uždengus dangtį troškinu ~15min.
Po 15min. sumažinu kaitrą, supilu grietinėlę, pagal skonį beriu druskos ir pipirų ir troškinu dar ~15min.
Tuo metu užkaičiu virti makaronus. Verdu kaip nurodyta ant pakuotės.
Išvirusius makaronus dedu į lėkštę, ant viršaus pilu padažą.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Liežuvis food.

Atgal į receptų sąrašą