Mėsainis su triušiena pagal Alfą
ingredientai
2 LAPINO PUOTA triušienos užpakalinių kumpelių mėsos
1 mėsainio bandelės
1–2 romaninių salotų lapų
4 šviežių mango griežinėlių
Kelių šviežių baziliko lapelių
MARINATUI:
1/2 ropinio svogūno
1 skiltelės česnako
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto austrių padažo
Žiupsnelio cukraus
Druskos
Pipirų
SALSAI:
1/2 prinokusio mango
2 šaukštelių apelsinų uogienės
Žiupsnelio aitriųjų paprikų
druskos

Mėsainis su triušiena pagal Alfą

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite. LAPINO PUOTA triušienos užpakalinių kumpelių mėsą įtrinkite marinatu ir palikite truputį pasimarinuoti.
  2. Pamarinuotą triušieną iškepkite ant vidutinės kaitros kepsninės arba keptuvės. Kepkite vartydami apie 15–17 min.
  3. Bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai apkepkite ant kepsninės. Šalia apkepinkite mango griežinėlius.
  4. Salsai skirtus produktus sutrinkite virtuvinio kombaino inde.
  5. Vieną bandelės pusę aptepkite salsa, dėkite supjaustytą triušieną, plėšytus salotų lapus, vėl bandelę, apteptą salsa, keptus mango gabalėlius, likusią bandelę, užberkite bazilikų lapeliais.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą