| 600 g | miltų |
| 250 g | verdančio vandens |
| 50 g | sviesto |
| 1 didelio | kiaušinio |
| Po žiupsnelį | druskos ir cukraus |
| Žiupsnelio | ciberžolės. |
| Įdarui reikės: | |
| 500 g | Lapino puota smulkintos triušienos |
| 1 didesnio | svogūno |
| 2 skiltelių | česnako |
| žiupsnelis | Druskos, pipirų, petražolių |
| 100 g | sultinio arba vandens |
| Padažui reikės: | |
| 500 g | šaldytų arba šviežių baravykų; |
| 200 g | rūkytos šoninės (naudojau karšto rūkymo); |
| 1 | svogūno |
| 1 skiltelės | česnako |
| 1 a.š. | Persilado prieskonių, pipirų |
| 50 g | grietinėlės |
| ryšelio | krapų |
| Aliejaus kepimui |
Skanaus Jums linki Aurimėlis!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė