Pyragas su triušiena ir daržovėmis
ingredientai
2x250 g Lapino puotos triušienos troškinti, kepti
4 lapeliai mielinės sluoksniuotos tešlos
250 g šaldytų daržovių
1 vnt. kiaušinis
žiupsnelis druskos ir pipirų
50 g sviesto (kepimui)

Pyragas su triušiena ir daržovėmis

40 min.
6-7 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir sudėkite triušienos mėsą. Kepkite apie 15 min, kol gražiai apskrus mėsa.
  2. Išimkite mėsą ir tada sudėkite šaldytas daržoves, kepkite apie 10 min.
  3. Sluoksniuotą tešlą padaliname į 8 stačiakampius, kiekvieną jų įpjaukite įstrižai, bet ne iki galo. Ant lengvai riebalais patepto atsegamos torto formos dugno išdėliokite tešlos stačiakampius.
  4. Ant tešlos stačiakampių dėkite įdarą ratu. Užlenkite stačiakampius į vidų ir užspauskite visus kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu.
  5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą