Ravioliai su triušiena ir vėžių padažu
ingredientai
4 kiaušinių
1 šaukštelio druskos
400 g miltų
1 šaukšto aguonų
ĮDARUI:
1 smulkiai supjaustyto mažo svogūno
1 šaukšto sviesto
200 g LAPINO PUOTOS šviežios smulkintos triušienos
žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto
1 šaukšto kedrinių pinijų
Žiupsnelio druskos
PADAŽUI:
2 šaukštų sviesto
2 šaukštų OBELIŲ rapsų ir judros sėklų aliejaus
1 skiltelės česnako
½ vidutinio svogūno
150 ml grietinėlės 36 % rieb
1/2 NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio
Žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
150 g marinuotų vėžių uodegėlių
žiupsnelio juodųjų pipirų

Ravioliai su triušiena ir vėžių padažu

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Kiaušinius paplakite su druska, supilkite į persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite pusvalandžiui.
  2. Svogūną pakepinkite svieste, sudėkite LAPINO PUOTOS šviežią smulkintą triušieną, pabarstykite muskato riešutu ir lengvai apkepkite. Pabaigoje įberkite smulkintų kedrinių pinijų ir pagardinkite druska. Palikite, kad atvėstų.
  3. Tešlą iškočiokite, sudėkite įdarą ir suformuokite virtinius. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 4–5 min. 
  4. Padažui prikaistuvyje pakepinkite sviestą, OBELIŲ rapsų ir judros sėklų aliejų, sutraiškytą česnako skiltelę, ją išimkite, trumpai pakepinkite gabaliukais supjaustytą svogūną. Supilkite grietinėlę, berkite muskato, juodųjų pipirų, sudėkite NATUR COMPAGNIE ekologišką vištienos sultinio kubelį, vėžių uodegėles ir pakaitinkite. 
  5. Virtinukus patiekite su padažu ir apibarstykite aguonomis.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą