| 4 | kiaušinių |
| 1 šaukštelio | druskos |
| 400 g | miltų |
| 1 šaukšto | aguonų |
| ĮDARUI: | |
| 1 | smulkiai supjaustyto mažo svogūno |
| 1 šaukšto | sviesto |
| 200 g | LAPINO PUOTOS šviežios smulkintos triušienos |
| žiupsnelis | tarkuoto muskato riešuto |
| 1 šaukšto | kedrinių pinijų |
| Žiupsnelio | druskos |
| PADAŽUI: | |
| 2 šaukštų | sviesto |
| 2 šaukštų | OBELIŲ rapsų ir judros sėklų aliejaus |
| 1 skiltelės | česnako |
| ½ vidutinio | svogūno |
| 150 ml | grietinėlės 36 % rieb |
| 1/2 | NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio |
| Žiupsnelio | tarkuoto muskato riešuto |
| 150 g | marinuotų vėžių uodegėlių |
| žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai