Salotos su triušiena ir avokadu
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
Pora saujų Špinatai
Pora saujų Burokėlių lapai
1 vnt. Avokadas
1 vnt. Raudonasis svogūnas
1/2 vnt. Laimas
1 a.š. Itališkų žolelių mišinys
1 skiltelė Česnakas
1 v.š. Ryžių actas
3 lašai Sezamo aliejus
50 ml. Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai

Salotos su triušiena ir avokadu

20 min. + marinavimas
2 porcijos
Gaminimas

1. Triušieną truputį pamuškite.

2. Tuomet ją pamarinuokite laimo sultimis, itališkų žolelių mišiniu ir druska. Palikite valandai pabūti vėsiai.

3. Alyvuogių aliejų, actą, sezamų aliejų, česnaką, druską ir juodą pipirą išplakite smulkintuvu.

4. Pasimarinavusią triušieną truputį apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

5. Į lėkštę dėkite salotų lapų, plonai pjaustytą avokadą ir raudoną svogūną. Ant viršaus – keptą ir pasmulkintą triušieną ir viską pašlakstykite užpilu. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą