Skanus patiekalas su triušiena
Skanus patiekalas su triušiena
ingredientai
1 kg
Lapino puotos triušio
1
kazano
1
kamado (tinka betkoks )
6
morkų
4
saliero stiebų
2
svogūnų
4 skiltelių
česnako
2
paprikų
0,7 L
sauso balto vyno
300 ml
grietinėlės
Pagal skonį
druskos ir Knorr esencijos Umami
Skanus patiekalas su triušiena
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Vakare triušieną sumarinavau su prieskoniais ir svogūnais pjaustytais ir palaikiau per naktį šaldytuve.
Pirmiausia triušieną apkepiau, paskui daržoves. Paskui triušieną su daržovėmis užpyliau vandeniu ir vynu. Priešpat pabaigą supyliau grietinėlę.
Viskas truko apie 2.5 h .
Rezultatu likau labai patenkintas
Skanaus.
Už receptą dėkojame Mindaugas Žyma.
Atgal į receptų sąrašą