Skanus patiekalas su triušiena
ingredientai
1 kg Lapino puotos triušio
1 kazano
1 kamado (tinka betkoks )
6 morkų
4 saliero stiebų
2 svogūnų
4 skiltelių česnako
2 paprikų
0,7 L sauso balto vyno
300 ml grietinėlės
Pagal skonį druskos ir Knorr esencijos Umami

Skanus patiekalas su triušiena

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Vakare triušieną  sumarinavau  su prieskoniais ir svogūnais  pjaustytais  ir palaikiau  per naktį  šaldytuve.
 
Pirmiausia  triušieną  apkepiau, paskui  daržoves. Paskui  triušieną  su daržovėmis  užpyliau  vandeniu  ir vynu. Priešpat pabaigą supyliau grietinėlę. 
Viskas truko  apie 2.5 h .
 
Rezultatu  likau  labai  patenkintas 
 
Skanaus.
 
Už receptą dėkojame Mindaugas Žyma. 
Atgal į receptų sąrašą