Spageti su smulkinta triušiena
Spageti su smulkinta triušiena
ingredientai
250 g. |
Lapino puota švž. smulkinta triušiena |
500 g. |
Konservuoti trinti pomidorai |
1 pakelis |
Spageti makaronai |
1 vnt. |
Svogūnas |
2 skiltelės |
Česnakas |
Pagal skonį |
Druskos |
Pagal skonį |
Grūsti pipirai |
Pagal skonį |
Prieskoninės žolelės |
Pagal skonį |
Grilio prieskoniai |
Pagal skonį |
Smulkiai tarkuotas fermentinis sūris |
Pagal skonį |
Krapai |
Pagal poreikį |
Aliejus |
Spageti su smulkinta triušiena
Gaminimas
- Į prikaistuvį įpilame vandens, įberiame druskos ir užviriname. Tuomet sudedame spageti makaronus ir išverdame pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.
- Kol spagečiai verda, paimame gilesnę keptuvę ir įkaitiname iki vidutinės kaitros. Į įkaitintą keptuvę suberiame smulkiai susmulkintą svogūną ir kepame, kol gražiai pagels. Tuomet sudedame smulkintą triušieną ir pamaišant apkepame kartu su svogūnais.
- Likus ~ 5 minutėm iki kepimo pabaigos supilame trintus pomidorus. Į šį mišinį įdedame druskos, šviežiai grūstų pipirų, žolelių prieskonių arba picos prieskonių, grilio prieskonių.
- Baigiant ruošti, nuimame keptuvę nuo ugnies, suberiame susmulkintus krapus, išspausdžiame česnako skilteles ir viską išmaišome.
- Išvirus spagečiams padaliname juos į lėkštes, paliekant vietos padažui, tuomet sudedame padažą su apkepta smulkinta triušiena, apiberiame smulkintu sūriu ir skanaujame. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą