| 400 g | LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių |
| 4–5 šaukštų | Panko džiūvėsėlių |
| 1 | kiaušinio |
| 1 vidutinio | svogūno |
| 1 šaukštelio | garstyčių |
| 1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų saldžiųjų paprikų |
| 1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų juodųjų pipirų |
| 1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų kalendrų |
| Keleto žiupsnelių | SANTA MARIA akmens druskos |
| 6 šaukštų | grietinėlės |
| 2–3 šaukštų | BASSO itin gryno alyvuogių aliejaus |
| 310 g | konservuotų baltųjų pupelių |
| 3 | vyšninių pomidorų |
| 3–4 skiltelių | česnako |
| 2–3 šakelių | rozmarinų |
| 2–3 šaukštų | KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažo Roasted garlic |
| 150 ml | SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio |
PATARIMAI
Kotletukus galite patiekti su grietine.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai