Traškios triušienos lazdelės
Traškios triušienos lazdelės
ingredientai
600 g. |
Lapino puota švž. triušienos juosmeninė dalis be šonkaulių |
1 vnt. |
Kiaušinis |
Pagal poreikį |
Džiuvesėliai |
Pagal skonį |
Prieskoniai |
Pagal poreikį |
Natūralus jogurtas |
1 vnt. |
Šviežias arba marinuotas agurkas |
Kuokštelis |
Krapai |
1 skiltelė |
Česnakas |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Citrinos sultys |
2-3 v.š. |
Majonezas |
Traškios triušienos lazdelės
Gaminimas
- Triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite juostelėmis, pabarstykite prieskoniais - druska, pipirais, česnako granulėmis.
- Juosteles pavoliokite kiaušinio plakinyje, po to džiūvesėlių mišinyje.
- Dėkite į įkaitintą aliejų ir apkepkite kol taps auksinės spalvos.
- Padažą pagaminti patariame 1 dieną ankščiau, kad visi prieskoniai susigertų. Bet jei neturite tokios galimybės galima gaminti ir skanauti tą pačią dieną.
- Likusius ingredientus sumaišykite, agurką sutarkuokite su smulkia tarka, česnako skiltelę išspauskite ir įspauskite šiek tiek citrinos sulčių. Patiekalas puikiai tinkamas kaip užkandis vaikams, o pamiranavus aštriais prieskoniais puikiai tiks ir užkandžiams prie alaus. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą