Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos iešmeliai su apkeptomis paprikomis
ingredientai
220 g. Lapino puota švž. triušienos filė juostelės
2 skiltelės Česnakas
1 v.š. Medus
Pusė Citrinos spaustos sultys
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Čiobreliai
1 a.š. Garstyčios
1 v.š. Pomidorų padažas

Triušienos iešmeliai su apkeptomis paprikomis

30-40 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną supjaustome gabaliukais, dedame išspaustą česnaką, medų, garstyčias, išspaudžiame citrinos sultis, įberiame druskos, pipirų, šiek tiek čiobrelių ir paliekame per naktį pasimarinuoti. Jei neturite laiko ir gaminti turite dabar - mėsą gerai įtrinkite rankomis!
  2. Kai mėsa pasimarinavusi, įkaitiname keptuvę, sudedame triušienos gabalėlius ir apkepame.
  3. Pusę apkeptos triušienos išimame o į kitą pusę dedame šaukštą pomidorų padažo ir dar pakepame.
  4. Paskui viską suveriame ant iešmelių ir patiekiame su mėgstamu garnyru. Nebijokite eksperimentuoti su prieskoniais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą