Triušienos ir daržovių pyragėliai
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
2 v.š. Greito paruošimo avižiniai dribsniai
1 vnt. Kiaušinis
1/2 vnt. Nedidelė jauna cukinija
1/2 vnt. Morka
1/4 vnt. Svogūnas
4 lakštai Bemielė sluoksniuota tešla
1 v.š. Sezamo sėklos
Pagal poreikį Smulkinti petražolių lapeliai
Pagal skonį Druska ir pipira

Triušienos ir daržovių pyragėliai

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Daržoves (cukiniją, morką, svogūną) sutarkuokite smulkia burokine tarka. Sumaišykite su smulkinta triušiena, avižiniais dribsniais, plaktu kiaušiniu (1 valg. š., pasilikite pyragėlių viršui aptepti), pagardinkite petražolių lapeliais, druska ir pipirais. Palikite pusvalandžiui pasimarinuoti.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C. Ant sluoksniuotos tešlos lapelių 1 cm nuo krašto uždėkite įdaro ir susukite į ritinėlį. Aptepkite likusiu kiaušinio plakiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir supjaustykite 3-4cm ilgio gabalėliais.
  3. Išdėliokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje ir kepkite 20-25 minutes. Skanaus!

        Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą