Triušienos maltinukai + garnyras
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
1 vnt. kiaušinis
žiupsnelis Supergarden (džiovinto šaltyje česnako)
1 vnt. svogūnas
Garnyrui reikės:
1 vnt. brokolis
1 vnt. mėlynojo svogūno
3 v.š. Supergarden (šaltyje džiovintų spanguolių)
4 v.š. lukštentų saulėgrąžų
3 v.š. majonezo
žiupsnelis druskos ir pipirų

Triušienos maltinukai + garnyras

45 min.
4 porcijos
Gaminimas

Į smulkintą triuišienos mėsą įmuškite kiaušinį, įdėkite žiupsnelį šaltyje džiovinto Supergarden česnako, smulkiai pjaustyto svogūno. Pagardinkite druska ir pipirais. Formuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje apie 10 min.

Ruoškite garnyrą:
Brokolį nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti. Nupjaukite visus žiedynus, juos susmulkinkite. Saulėgrąžas pakepinkite keptuvėje be aliejaus. Berkite spanguoles ir smulkintą svogūną. Dėkite majonezą, išmaišykite ir skanaukite.
 
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!  
 
 

 

 

Atgal į receptų sąrašą