Triušienos šnicelis su padažu
ingredientai
500 g Lapino puotos smulkintos triušienos
1 vnt nedidelis svogūnas
1 vnt kiaušinis
0,5 šaukštelio dž.raudonėlio
žiupsnelis druskos, pipirų
kelių šaukštų džiuvėsėlių apvoliojimui
Padažas:
1 šaukštas sviesto
100 ml pieno
200 ml sultinio
3-4 šaukštai miltų

Triušienos šnicelis su padažu

30 min
2-3 porcijos
Gaminimas
Į dubenį su smulkinta triušiena sudėkite smulkintą svogūną, muškite kiaušinį, berkite raudonėlį, druską, pipirus, džiuvėsėlius ir gerai išminkykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš mėsos masės darykite delno dydžio šnicelius ir apvoliokite džiuvėsėliuose. Kepkite ant nedidelės liepsnos iš abiejų pusių, kol iškeps. Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą, berkite miltus ir maišykite. Supilkite sultinį ir maišykite, kad neliktu miltų gumuliukų, o padažas pradės tirštėti. Kai padažas pradės tirštėti supilkite pieną ir maišydami pakaitinkite kelias sekundes. Jei trūksta skonio, įberkite į padažą druskos.Tiekite šnicelius su padažu ir pasirinktu garnyru.
Už receptą dėkojame samcio užrašams.
Atgal į receptų sąrašą