Triušienos užkepėlė su pomidorų pesto
ingredientai
1/2 žiedinio kopūsto
200 g LAPINO PUOTA Šviežios triušienos mėsos juostelių
pagal poreikį Žaliųjų žirnelių
pagal poreikį Morkų
1 vnt. pomidoro
60 g pomidorų pesto
keletos šviežių krapų šakelių

Triušienos užkepėlė su pomidorų pesto

35 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais. Nuplikykite verdančiu vandeniu. Žiedinio kopūsto žiedynus sudėkite į paruoštas kepimo formeles (jei nenorite porcijuoti, galite dėti į vieną didesnę kepimo formą). Sudėkite morkas, suberkite žirnelius.
  2. Šviežias triušienos mėsos juosteles supjaustykite. Mėsą išdėliokite į formeles, ant daržovių.
  3. Pagardinkite susmulkintais šviežiais krapais, pjaustytais pomidorais, pomidorų pesto ir pašaukite į iki 180 C  įkaitintą orkaitę 20 minučių.  
  4. Iškeptą patiekite su šviežiomis daržovėmis/salotomis/daigeliais.
P.S. Pasigedote druskos, pipirų? Pagardinkite pagal savo skonį. Man nereikia ;)
 
Sveiki ir gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "Lapino puota" virtuvės. 
„Lapino puota“ – gudriems gurmanams!
Atgal į receptų sąrašą