Troškinta triušiena su daržovėmis grietinėlės garstyčių padaže
ingredientai
Triušienos priekinių kumpelių
Morkos
Saliero stiebų
Svogūno
Paprikos
Česnako
Bulvių
Čiobrelio, druskos (naudojau adygea), pipirų, kmynų, lauro lapelių;
Grietinėlės, dižono garstyčių.

Troškinta triušiena su daržovėmis grietinėlės garstyčių padaže

120 min.
2 asmenims
Gaminimas

Labai kvapnus, skanus, sotus ir nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Jam rinkausi savo bičiulių Lapino puota triušienos priekinius kumpelius.

Gamyba:
Pirmiausiai sumarinuojame triušieną. Beriame adygea druskos, pipirų, kmynų, truputį smulkinto
česnako, užpilame truputį aliejaus ir gerai išmaišome. Aš marinavau parą laiko.
Tada į troškintuvą pilame šlakelį aliejaus, dedame truputį čiobrelio ir apkepiname triušieną. Ją
išimame ir tada apkepiname smulkintas daržoves. Tada sudedame triušieną, užpilame grietinėlės
(1l) ir dižono garstyčių (2 v.š.) mišiniu. Troškiname orkaitėje apie 2val 170 laipsnių karštyje.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą