| 500 g. | Lapino puota švž. triušienos užpakaliniai kumpeliai |
| 500 g. | Rauginti kopūstai |
| 1 vnt. | Morka |
| 2 vnt. | Svogūnai |
| 2-3 vnt. | Bulvės |
| 1 a.š. | Pomidorų pasta |
| 1 a.š. | Rūkyta paprika |
| Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Kumpelius paskaninkite paprika, druska ir juodu pipiru.

2. Apkepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių ir kumpelius perdėkite į kepimo skardą.
3. Keptuvėje apkepinkite tarkuotas morkas ir pasmulkintus svogūnus, sudėkite raugintus kopūstus bei pomidorų pastą. Išmaišykite ir dėkite į skardą ant triušienos.
4. Įpilkite pusę stiklinės vandens ir kepkite 20 minučių 220 C orkaitėje. Tuomet uždenkite folija ir kepkite dar 20 minučių.
5. Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
Dėkojame GaminkPats už receptą!