TROŠKINTI TRIUŠIENOS KUMPELIAI SU MORKOMIS IR ČIOBRELIAIS
ingredientai
0,5 l vandens
400 g triušienos priekinių kumpelių
2vnt morkų (didesnių)
100 g saliero šaknies
1 vnt. violetinio svogūno
1 saldžiosios paprikos
5 g džiovintų čiobrelių ir kelių šviežių čiobrelio šakelių
Žiupsnelio druskos
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
1 šaukšto balzaminio acto kremo
1 šaukšto garstyčių
20 g sviesto
1 šaukštelio rudojo cukraus
2 šaukštų raudonojo vyno acto

TROŠKINTI TRIUŠIENOS KUMPELIAI SU MORKOMIS IR ČIOBRELIAIS

60 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Mėsą įtriname druska, pipirais, garstyčiomis bei balzaminio acto kremu. Dedame į dubenį, uždengiame maistine plėvele ir marinuojame šaldytuve apie 1valandą.
2. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir kepiname tarkuotas morkas, smulkintą saliero šaknį, raudonąją papriką bei svogūnus.
3. Daržoves pagardiname druska, pipirais, ruduoju cukrumi bei raudonojo vyno actu, dar šiek tiek pakaitiname.
4. Ant trupučio alejaus keptuvėje apkepiname triušieną apie 10min, tada mėsą sudedame į puodą/indą troškinimui, ant viršaus dedame daržoves, beriame čiobrelius (ir džiovintus ir šviežius).
5. Į puodą pilame vandenį ir troškiname apie 30min ant vidutinės kaitros.

SKANAUS

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą