Lietiniai blynai įdaryti malta vištiena
ingredientai
300 g Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną)
200 g miltai
50 ml pienas
0,5 stiklinė vandens
žiupsnelis druskos
0,5 v.š. cukraus
1 a.š. aliejaus
keletos marinuotų agurkėlių

Lietiniai blynai įdaryti malta vištiena

40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Sudėkite  miltus, pieną, vandenį, druską, cukrų, aliejų ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės blynų kepimui. 

Apkepinkite  maltą vištieną.
Masę sudėkite  į iškeptus lietinius blynus.
 
Lietinius su įdaru dar kartą apkepkite  ir patiekite  su marinuotais agurkėliais. 
Skanaus:)
Atgal į receptų sąrašą