Mėsos pyragas
ingredientai
1 kg. Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną)
2 vnt. kiaušinis
2 riekelės batono
200 ml pienas
2 skiltelės česnako
1 vnt svogūno
žiupsnelis druska
žiupsnelis juodieji pipirai
žiupsnelis prieskoniai mėsai

Mėsos pyragas

80 min.
4-6 porcijos
Gaminimas

Į mėsą dedame pora riekelių batono mirkyto piene, smulkinto česnako, prieskonių , druskos, pipirų, smulkinto svogūno, pora kiaušinių ir gerai minkome kokį pusvalandį. Netgi padaužome į stalą kokias 5 min , kad mėsa geriau susilipintų. Tada drėgnomis rankomis formuojame mėsos pyragą . Perdedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 60 min.

Skanaus.

Atgal į receptų sąrašą