Sluoksniuoti maltos mėsos kepsneliai
ingredientai
600 g. Lapino Puota švž. smulkinta vištiena (tinkama ir smulkinta triušiena)
125 ml. Grietinė
1 vnt. Kiaušinis
2 skiltelės Česnakai
1 vnt. Svogūnas
4 vnt. Bulvės
2 vnt. Morkos
4 v.š. Tarkuotas fermentinis sūris
4 v.š. Majonezas
Pagal skonį Tarkuotas muskatas
Pagal skonį Malti pipirai
Pagal skonį Druska

Sluoksniuoti maltos mėsos kepsneliai

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežią smulkintą vištieną sumaišykite su grietine, įmuškite kiaušinį, pagardinkite česnaku, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį.
  2. Svogūnus, morkas, bulves nulupkite, sutarkuokite per burokinę tarką.
  3. Bulves pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatu.
  4. Pasirinktą kepimo formą patepkite riebalais.
  5. Kepimo formelių (ar formos) dugną išklokite paruošta malta mėsa. Ant jos sluoksniais dėkite bulves, morkas, svogūnus, tarkuotą sūrį. Viršų padenkite majonezu.
  6. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 40 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą