Sluoksniuoti maltos mėsos kepsneliai
Sluoksniuoti maltos mėsos kepsneliai
ingredientai
600 g. |
Lapino Puota švž. smulkinta vištiena (tinkama ir smulkinta triušiena) |
125 ml. |
Grietinė |
1 vnt. |
Kiaušinis |
2 skiltelės |
Česnakai |
1 vnt. |
Svogūnas |
4 vnt. |
Bulvės |
2 vnt. |
Morkos |
4 v.š. |
Tarkuotas fermentinis sūris |
4 v.š. |
Majonezas |
Pagal skonį |
Tarkuotas muskatas |
Pagal skonį |
Malti pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Sluoksniuoti maltos mėsos kepsneliai
Gaminimas
- Šviežią smulkintą vištieną sumaišykite su grietine, įmuškite kiaušinį, pagardinkite česnaku, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį.
- Svogūnus, morkas, bulves nulupkite, sutarkuokite per burokinę tarką.
- Bulves pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatu.
- Pasirinktą kepimo formą patepkite riebalais.
- Kepimo formelių (ar formos) dugną išklokite paruošta malta mėsa. Ant jos sluoksniais dėkite bulves, morkas, svogūnus, tarkuotą sūrį. Viršų padenkite majonezu.
- Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 40 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą