Vištienos kotletukai kepti ant laužo
Vištienos kotletukai kepti ant laužo
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną) |
1 vnt. |
Svogūnas |
1 skiltelė |
Česnakas |
1 vnt. |
Kiaušinis |
Pagal skonį |
Šašlykų prieskoniiai |
Pagal skonį |
Juodieji pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
12 vnt. |
Mediniai iešmeliai |
Vištienos kotletukai kepti ant laužo
Gaminimas
- Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir sudėkite į smulkintą vištieną.
- Toliau sudėkite visus kitus ingredientus - šašlykų prieskonius, druską, juoduosius pipirus, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išminkykite.
- Pagamintą vištienos masę palaikyti apie 30-40 min. šaldytuve.
- Suformuokite kotletukus ir užverkite juos ant medinio iešmelio, kepkite ant žarijų (keptuvėje ar ant grotelių) apie 10-15 min. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą