- Gaminame tešlą: į dubenį beriame miltus, druskos, dedame pjaustyto sviesto ir triname iki trupinių. Dedame trynius, pilame vandens ir išminkome tešlą. Dedame į šaldytuvą 1val.
- Nuo žąsienos filė nuimame odą, ją pasmulkiname ir dedame į keptuvę, kai paleis riebalus tada vištienos kepenėles pasmulkiname ir apkepame keptuvėje su žąsienos taukais. Atidedame į šalį. Svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustome. Apkepiname aliejuje ir atvėsiname. Į dubenį dedame maltą kiaulieną, smulkiai pjaustytą žąsienos filė, vištienos kepenėles, kepintus svogūną ir česnaką. Smulkintus džiovintus abrikosus. Mušame kiaušinius, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
- Tešlą imame iš šaldytuvo, padalijame į dvi dalis (formai kloti didesnis gabaliukas, viršuj mažesnis). Tešlą iškočiojame ir dedame į kepimo formą, sudedame įdarą ir „užklojame“ likusia tešla skirta viršuj. Gražiai apipjaustome, kad atrodytų gražiai (tešlos likučius panaudojame papuošimui). Viršuje padarome skylutę. Aptepame kiaušinio tryniu.
- Kepame orkaitėje apie 1,5val. 170 laipsnių karščio orkaitėje. Galima valgyti tiek karštą, tiek ir šaltą.
- Skanaus Jums linki Aurimėlis!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė