Itališkas mėsainis
ingredientai
2x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos maltinukų
2 vnt. pilno grūdo bandelės mėsainiams
2 v.š. bazilikų pesto
saujelės rukolos
poros griežinėlių mocarela sūrio
0,5 vnt. pomidoro
0,5 vnt. avokado
1 a.š balzaminio acto
žiupsnelis druskos ir pipirų
šlakelio alyvuogių aliejaus

Itališkas mėsainis

25 min
2 vnt.
Gaminimas
  1. Pasiruošiam ingredientus: bandelę pjaunam išilgai, nuplauname rukolą, griežinėliais supjaustome mocarelą bei pomidorus. Orkaitę įkaitinam iki 170 laipsnių.
  2. Jautieną pabarstome druska ir pipirais.
  3. Įkaitinam keptuvę su alyvuogių aliejumi. Dedame pomidorus, apšlakstome balzaminiu actu ir kepame po 2 minutes iš abiejų pusių.
  4. Į kitą, gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame jautieną, kepame 2 minutes iš vienos pusės, apverčiame, ant viršaus dedame mocarelos sūrį ir kepame dar dvi minutes.
  5. Kol kepa jautiena, mėsainio bandeles šauname į orkaitę ir pašildome.
  6. Iškepusią jautieną imame iš keptuves ir leidžiame 2 minutes "pailsėti".

Ant bandelės tepame Pesto, dedame rukolą, mėsytę, avokadą bei kepintus pomidorus.

Už receptą dėkojame But first-food.

Atgal į receptų sąrašą