JAUTIENA

receptai su:
Tailandietiškos salotos su jautiena
Tailandietiškos salotos su jautiena

Mums reikės: 220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkesnio; 1/2 v.š. alyvuogių aliejaus; druskos; juodųjų pipirų; 2 puodeliai vynuoginių pomidorų; 1/4 mažo raudonojo svogūno; 1/4 ilgavaisio agurko; mėtų lapelių; baziliko lapelių; kalendrų lapelių; 1 v.š. žemės riešutų; Padažui: 1 v.š. alyvuogių aliejaus; 1/2 a.š. laumo sulčių; 1/3 česnako skiltelės; druskos; cukraus; čili dribsnių.

30min.
2 porcijos
Sezoninės lietuviškos daržovės ir naujas jų amplua
Sezoninės lietuviškos daržovės ir naujas jų amplua

Mums reikės: 2x220 g Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio; Garnyrui: saliero gumbo; 1 vnt. morkos; 1 vnt. baltojo ridiko; 0,5 kaliaropės; 1 vnt. obuolio; 1 vnt. agurko; česnako granulių; grietinės; aliejaus.

min.
2 porcijos
Jautienos steikas su česnakiniu sviesto padažu ir šiltomis burokėlių salotomis
Jautienos steikas su česnakiniu sviesto padažu ir šiltomis burokėlių salotomis

Mums reikės: 2x200 g Kitchen me brandintos jautienos nugarinės ir išpjovos didkepsnių; 50 g sviesto; 2 skiltelių česnako; kajeno paprikų; 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos; šviežių petražolių; 0,5 a.š. džiovintų čiobrelių; druskos, juodųjų pipirų; Salotoms: 1 nedidelio svogūno; 2-3 vnt. vidutinio dydžio virtų burkėlių; 1-2 v.š. balzamiko acto; rudojo cukraus; druskos, maltų juodųjų pipirų.

30 min.
2 porcijos
Kepti kaulų čiulpai. Restoranas namuose
Kepti kaulų čiulpai. Restoranas namuose

Mums reikės: 4 vnt. Kitchen me kaulų čiulpai; druskos, pipirų; 3 v.š. cittrinos sulčių; 1 v.š. kaparėlių; saujelė petražolių; saujos sultenių; 1 vnt. raudonojo svogūno; mėgstamų daigų.

30 min.
4-5 porcijos
Meksikietiški taco su jautiena
Meksikietiški taco su jautiena

Mums reikės: 220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Black angus; 4 vnt. kvietinės tortilijos; 1 vnt. raudonas svogūnas; 6 v.š. obuolių acto; 1 v.š. cukraus; 60 g fetos sūrio; 100 g ridikėlių; šviežios kalendros; 4 v.š. mėgstamos salsos ar padažo; 1 vnt. laimas; drukos, pipirų; aliejus kepimui.

30 min.
4-5 porcijos
Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba
Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba

Mums reikės: 1/2 arbūzo dydžio moliūgo, 2x150 g Kitchen me jaunienos maltiniai mėsainiams; 6 pomidorų, 1 skardinės pupelių, 1 v.š. aštraus saldžiarūgščio padažo, 4 skiltelių česnako, sūrio, žalumynų (petražolių, saliero lapų).

30 min.
4-5 porcijos
Jautienos steikas su Serano padažu. Savaitgalio pietūs.
Jautienos steikas su Serano padažu

Mums reikės: 2x220 g ''Kitchen me'' Sausai brandinti jautienos mentės didkepsniai ''BLACK ANGUS''; druskos; įvairių rūšių pipirų mišinio; aliejaus; Garnyrui : šviežių bulvyčių; agurkų; pomidorų; Padažui : 150 ml grietinėlės 10% riebumo; 50 g Serano kumpio; 2 nedideli svogūnai
šv.krapų; druskos; pipirų mišinio.

45 min.
1-2 porcijos
Naminiai mėsainiai su jautiena
Naminiai mėsainiai su jautiena

Mums reikės: 6x150 g Kitchen me brandintos jautienos mėsainiai; 6 a.š. maltos raudonosios paprikos; dižono garstyčių; druskos; 6 vnt. mėsainių bandelių; 6 vnt. lydyto sūrio lapelių; salotų lapų, agurkų, pomidorų; mėgstamų padažų.

30 min.
1-2 porcijos
Cukinijų laiveliai
Cukinijų laiveliai

Mums reikės: 2x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos maltinių; 2 v.š. pomidorų padažo; 100 g tarkuoto sūrio; pipirų, druskos; 1/2 vnt. svogūno ir česnako; prieskoninių žolelių; kepimui aliejaus.

30 min.
1-2 porcijos
Svarstote, ką paruošti gardžiau ir sočiau vėlyviesiems pusryčiams?
Svarstote, ką paruošti gardžiau ir sočiau vėlyviesiems pusryčiams?

Mums reikės: 150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainiams; 1 vnt. kiaušinis; prieskoninių žolelių: krapų, petražolių ir pan; mėgiamų prieskonių; kepimui kokosų aliejaus.

30 min.
1-2 porcijos
Makaronai su jautiena ir daržovių užpilu
Makaronai su jautiena ir daržovių užpilu

Mums reikės: 2x220 g Kitchen me brandintos jautienos didkepsnio Black angus; 400 g makaronų; 100 g pievagrybių; 1 vnt. morkos; 1/2 vnt. paprikos.

30 min.
3-4 porcikos
Čili sriuba
Čili sriuba

Mums reikės: 7x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainiams; 3-4 vnt. svogūnų; 2,5 litro pomidorų sulčių; 3 v.š. pomidorų padažo; 2 v.š. maltų aitriųjų paprikų; 20 g žvėrienos prieskonių; 800 g raudonųjų pupelių čili padaže; kietojo sūrio; druskos; aliejaus.

60-80 min.
10-15 porcijų
Mėsainiai Jam ir Jai
Mėsainiai Jam ir Jai

Mums reikės: 2x150 g Kitchen me sausai brandinos jautienos mėsainiams; 2 vnt. bandelės su sezamo sėklomis; salotų lapų; 1 vnt. marinuoto agurko; 100 g sūrio čederio; aliejaus; Padažui: Jai- trintų bruknių; Jam - adžikos padažo.

25 min
2 vnt.
Jautienos steikas su trintomis bruknėmis
Jautienos steikas su trintomis bruknėmis

Mums reikės: 2x220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio T-bone; šviežiai maltų pipirų; 100 g sviesto su žolelėmis ir česnaku; aliejaus; druskos.

25 min
2 vnt.
Itališkas mėsainis
Itališkas mėsainis

Mums reikės: 2x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos maltinio; 2 vnt. pilno grūdo bandelės mėsainiams; 2v.š. bazilikų pesto; rukolos; mocarela sūrio; 0,5 vnt. pomidoro; 0,5 vnt. avokado; 1 a.š. balzaminio acto; druskos ir pipirų; alyvuogių aliejaus.

25 min
2 vnt.
Įspūdingas kepsnių padažas, kurį paruošite, kol suskaičiuosite iki trijų
Įspūdingas kepsnių padažas, kurį paruošite, kol suskaičiuosite iki trijų

Mums reikės: 2 vnt. Kitchen me jautienos didkepsnių Black angus; 50 g sviesto ghi; druskos, pipirų; Padažui reikės: 2 v.š. sojos padažo; 1 v.š. geros kokybės tiršto balzaminio acto; 1,5 v.š. klevų sirupo.

25 min
2 vnt.
Brandintos jautienos burgeriai
Brandintos jautienos burgeriai

Mums reikės: Kitchen Me šviežių sausai brandintos jautienos mėsainių (tiek kiek valgytojų); Brioš bandelių (tiek kiek valgytojų); Emmental raikyto lydyto sūrio ; Salotų; Pamarinuotų saldžiųjų svogūnų (supjaustom svogūną griežinėliais, suberiam į dangteliu uždaromą indelį, pagardinam druska, pipirais, džiovintomis žolelėmis, įpilam šiek tiek aliejaus, obuolių acto ir vandens, uždarę indelį gerai pakratom, kad viskas susimaišytų ir paliekam pasimarinuoti apie 1 val.); Jalapeno pipirų ir marinuotų agurkėlių; Gorgonzolos sūrio; Plonai pjaustyto vytinto kumpio; švelnių garstyčių. 

25 min
2 vnt.
Tikras vyriškas kepsnys
Tikras vyriškas kepsnys

Mums reikės: 400 g Kitchen me jautienos didkepsnio su kaulu T-bone; 2 v.š. majonezo; 1 v.š. garstyčių; druskos, juodųjų pipirų; 3 skiltelių česnako; kepimui aliejaus.

25 min
1 vnt.
Mėsainis su jautiena
Burgeris su jautiena

Mums reikės: 2 x 150 g Kitchen me brandintos jautienos mėsainiams; 2 vnt. bandelių mėsainiams; 100 g salotų lapų; 2 vnt. marinuoti agurkai; 2 skiltelės česnako; alyvuogių aliejaus; 150 g fri bulvyčių; Padažui: 4 v.š. graikiško jogurto arba majonezo; 1 skiltelė česnako; 2 v.š. barbekiu padažo.

25 min
2 vnt.
Jautienos steikas su pipiriniu padažu ir traiškytomis bulvėmis
Jautienos steikas su pipiriniu padažu ir traiškytomis bulvėmis

Mums reikės: 2 x 220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus; šviežiai maltų pipirų mišinio; druskos; alyvuogių aliejaus; Pipiriniam padažui : 1 v.š. sviesto; 1 svogūnas; 1v.š. grūstų žaliųjų pipirų; 200 ml 12 % grietinėlės; 2 v.š. citrinos sulčių; 1 v.š. miltų; 
druskos; šv.maltų pipirų mišinio; Garnyrui : Pakuotė įvairių salotų mišinio; 3 pomidorai; alyvuogių aliejaus su mandarinais De Carlo; prieskonių salotoms; kelios nedidelės bulvės; 50 g prieskoninio sviestuko.

45 min
2 vnt.
Vakarienė dviems
Vakarienė dviems

Mums reikės: 2x220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Rib-eye; Bulvėms: 3 vnt. bulvės; 50 g sviesto; 100 ml sultinio. Padažui: 50 g sviesto; 1 vnt. svogūnas; 4 skiltelės česnako; 100 ml balto sauso vyno; 30 g miltų; 200 ml pienol; druskos ir pipirų.

30 min
2 vnt.
Jautienos didkepsnis su česnakiniu sviestu
Jautienos didkepsnis su česnakiniu sviestu

Mums reikės: 2 „Kitchen Me“ rib-eye steikai; Fondant bulvėms: 3 vidutinės bulvės; 50 g sviesto; 100 ml sultinio; Padažui: 50 g sviesto; 1 svogūnas; 4 česnako skiltelės; 100 ml sauso balto vyno; 30 g miltų; 200 ml grietinėlės (arba pieno); Druskos ir pipirų

30 min
2 vnt.
Atvirkščiai keptas rib-eye steikas su fondant bulvėmis ir baltuoju česnakiniu padažu
Atvirkščiai keptas rib-eye steikas su fondant bulvėmis ir baltuoju česnakiniu padažu

Mums reikės: 2 „Kitchen Me“ rib-eye steikai; Fondant bulvėms: 3 vidutinės bulvės; 50 g sviesto; 100 ml sultinio; Padažui: 50 g sviesto; 1 svogūnas; 4 česnako skiltelės; 100 ml sauso balto vyno; 30 g miltų; 200 ml grietinėlės (arba pieno); Druskos ir pipirų

30 min
2 vnt.
Jautienos steikas su keptu kiaušiniu ir aštriu padažu
Jautienos steikas su keptu kiaušiniu ir aštriu padažu

Mums reikės: 2x220 g Kitchen me branditos jautienos mentės didkepsnis; 2 skiltelių česnako; 2v.š. aalyvuogių aliejaus; 3 vidutinio dydžio bulvių; džiovintų krapų; 2 vnt. kiaušinių; druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui: šviežiai pjaustytų petražolių; 0,5 citrinos išspaustų sulčių; keli griežinėliai marinuoto jelapeno; cukraus; druskos.

30 min
2 vnt.
Gardūs mėsainiai visai šeima
Gardūs mėsainiai visai šeima

Mums reikės: 4x150 g Kitchen me jautienos maltinių mėsainiams; 4 vnt. bandelių mėsainiams; 1 vnt. rauginto agurko; 1-2 vnt. morkų; 1 vnt. avokado; 100 g sūrio; citrinos sulčių; druskos, pipirų; burokėlių miltelių.

30 min
4 vnt.
Tako su jautienos malta mėsa
Tako su jautienos malta mėsa

Mums reikės: 2x150 g Kitchen me jautienos maltinių mėsainiams; 12 vnt. taco shells traškių kukurūzų; gabalėlio agurko; 1 vnt. pomidoro; 100 g salotų mišinio; marinuoto jalapeno.

30 min
12 vnt.
Makaronai su  sausai brandinta jautiena
Makaronai su jautienos didkepsniu

Mums reikės: 3 vnt. Sausai brandinto jautienos didkepsnio RIB EYE; 1 vnt. svogūnų; 400 g makaronų; 100 g pmidorų padažo; druska, pipirai.

40 min
4-5 porcijos
Tartare
Tartare

Vyrauja nuomonė, kad tartare yra tiesiog „žalios“ maltos mėsos gumulas? Tie kas vertina subtilų šviežios mėsos skonį ir tekstūrą, lieka ištikimi šiam patiekalui iki gyvenimo galo.

Gardus tartaras pagal „Šventaragio Sodo“ virtuvės šefą Gintautą Pleskačiauską

Rib eye kepsnys su kepta bulve ir pelėsinio sūrio padažu
Rib eye kepsnys su kepta bulve ir pelėsinio sūrio padažu

Mums reikės:  2x220 g Kitvhen me sausai brandintos jautienos didkepsnio RIB-EYE; 2-3 skiltelės česnako; šakelė čiobrelio; šakelė rozmarino; 2 didelės bulvės; 1 vnt. svogūnas; 50 g pelėsinio sūrio; 50 ml grietinėlės; 100 g rukolos salotų; 150 g pomidoriukų; citrinos; druskos, pipirų; aliejaus ir sviesto kepimui.

20 min
2 porcijos
Sultingas steikas su naminiu BBQ padažu
Sultingas steikas su naminiu BBQ padažu

Mums reikės:  2x220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Black angus; 50 g ghi sviesto; druskos, pipirų; Padažui: 300 ml sultinio; 250 ml pomidorų padažo; 1 v.š. sojos padažo; 1 vnt. didelio svogūno; 3 skiltelės česnako; 1v.š. ghi sviesto; 2 v.š. kokybiško acto; rudojo cukraus.

20 min
2 porcijos
Jautiena medaus ir garstyčių padaže
Jautiena medaus ir garstyčių padaže

Mums reikės:  220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Rib-eye; pipirų ir druskos mišinio; 1-2 a.š. garstyčių; 2 v.š. medaus; sezamo sėklų; aliejaus;

20 min
2 porcijos
Jautienos didkepsnis Rib-eye su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsnis Rib-eye su keptomis daržovėmis

Mums reikės:  220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Rib-eye; 1 a.š. aliejaus; 1 a.š. česnakinio sviesto; 5 vnt. pievagrybiai; 1 vnt. raudonasis svogūnas; 1/2 vnt. cukinijos; vyšninių pomidoriukų; 1 vnt. paprika; smidrų; 4 vnt. bulvės; 

20 min
1 porcijos
Makaronai su jautienos maltiniu
Makaronai su jautienos maltiniu

Mums reikės:  150 g Kitchen me sausai brandintas jautienos mėsainis; 100 g Ekologiški viso grūdo makaronai; 20 g svogūnas; druska; alyvuogių aliejus;

20 min
2 porcijos
Jautienos steikas su daržovėmis
Jautienos steikas su daržovėmis

Mums reikės:  220 g Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos Black angus; 100 g pievagrybių; 1 vnt. pak choi salotos(azijos kopūstas); 1 vnt. pomidoro; šlakelio alyvuogių aliejaus; šlakelio tiršto balzamiko acto; druskos, maltų juodųjų pipirų.

20 min
2 porcijos
Brandinta jautiena su fetos salotomis
Brandinta jautiena su fetos salotomis

Mums reikės:  220 g Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos Black angus; 1 vnt. iceberg salota; 100 g vyšniniai pomidoriukai; 50 g fetos sūrio; 3 v.š. alyvuogių aliejaus; 

20 min
1 porcijos
Košytė su jautiena
Košytė su jautiena

Mums reikės:  220 g Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos; 1 vnt. morkos; 2 vnt. bulvės; 50 g brokolio; griežinėlis poro;

60 min
1 porcijos
Daržovių košytė su jautiena
Daržovių košytė su jautiena

Mums reikės:  220 g Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos; 1 vnt. morkos; 2 vnt. bulvės; gabalėlis cukinijos

60 min
1 porcijos
Jautienos mentės didkepsnis su apelsinų sultimis
Jautienos mentės didkepsnis su apelsinų sultimis

Mums reikės:  220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus; pipirų, mėsos priesknių, druskos; apelsino sulčių; aliejaus

20 min
2 porcijos
Nėštukės pietūs: maistingas troškinys, kuriame gausu geležies
Nėštukės pietūs: maistingas troškinys, kuriame gausu geležies

Mums reikės:  220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus; 100 g virtų grikių; 1 morkos; ½ brokolio; ½ raudonos paprikos; ½ geltonos paprikos; ½ žalios paprikos; 1 a. š. sojų padažo; 1 a. š. grūdėtų garstyčių; druskos; pipirų.

20 min
1 porcijos
Spageti su burgerių mėsyte
Spageti su burgerių mėsyte

Mums reikės: 2x 150 g  Kitchen me jautienos maltinio mėsainiam; 250 g spageti makaronai; druska, pipirai.

20 min
2-3 porcijos
Klasikinis burgeris
Klasikinis burgeris

Mums reikės: 150 g  Kitchen me jautienos maltinio mėsainiam; bandelių mėsainiams; pomidoras; gūžinės salotos; 2 vnt. marinuotų agurkų; čederio sūrio; 2 v.š. pomidorų padažo.

20 min
1 porcija
Pietūs nereikalaujantys daug laiko
Pietūs nereikalaujantys daug laiko

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE; ridikėlių; avokado; 2 v.š. aliejaus ; druskos, pipirų.

20 min
1 porcija
Jautiena su šviežiomis daržovėmis
Jautiena su šviežiomis daržovėmis

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE; 150 g mėgiamų daržovių; 100 g vyšninių pomidorų; 1 v.š. alyvuogių aliejaus; druskos, pipirų.

20 min
1 porcija
Jautienos didkepsnis su daržovėmis
Jautienos didkepsnis su daržovėmis

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio black angus, 100 g šaldytų daržovių; druskos, pipirų.

20 min
1 porcija
Puiki vakarienė, kuri pradžiugins kiekvieną
Puiki vakarienė, kuri pradžiugins kiekvieną.

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio Rib-Eye, 100 g šaldytų daržovių; druskos, pipirų.

20 min
1 porcija
Spageti makaronai su jautienos didkepsniu
Spageti makaronai su jautienos didkepsniu

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio Rib-Eye, 100 g mėgiamų makaronų; 50 g vyšninių pomidorų; druskos, pipirų.

20 min
1 porcija
Kalėdiniai burgeriukai
Kalėdiniai burgeriukai

Mums reikės: Kitchen me jautienos maltiniai mėsainiams 2x 150 g, 2 bandelės "Hamburgeriams",1 salota, 1 pomidoras, 1 marinuotas agurkėlis, mėgstamas padažas, čederio sūris- 2 riekelės, šaukštelis aliejaus kepimui.

20 min
2 porcija
Jautienos antrekoto didkepsnis RIB EYE
Jautienos antrekoto didkepsnis RIB EYE

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE; konservuotų smidrųmandarinas; keletas saulėje džiovintų pomidorųdruskos ir šviežiai grūstų pipirų pagal skonį.

20 min
1 porcija
Kalėdinės jautienos salotos
Kalėdinės jautienos salotos

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE; 1 sauja jaunų špinatų;  mandarinas; nedidelė sauja granatų sėklų; šlakelis alyvuogių aliejaus; druskos ir šviežiai grūstų pipirų pagal skonį.

20 min
1 porcija
Kalėdų gardumynai: sultingas kepsnys ir saldžiarūgštės salotos
Kalėdų gardumynai: sultingas kepsnys ir saldžiarūgštės salotos

Mums reikės: Kitchen me jautienos didkepsnio black angus; kale salotų; špinatų lapelių; mandarino; svogūno laiškų; kokybiško acto; alyvuogių aliejus.

20 min
2 porcijos
Jautienos didkepsnis su rozmarinu
Jautienos didkepsnis su rozmarinu

Mums reikės: Kitchen me T-Bone jautienos didkepsnis; 1/2 a. š. smulkinto šviežaus rozmarino; 1 a. š. alyvuogių aliejaus; 1 a. š. sviesto; Druskos ir pipirų pagal skonį. Sviestui: 1 a. š. sviesto; 1/3 a. š. smulkinto rozmarino; 1 česnako skiltelė.

 

60 min
1-2 porcijos
Jautienos steikas su saldžiarūgščiais baklažanais
Jautienos steikas su saldžiarūgščiais baklažanais

Mums reikės: Kitchen me T-Bone jautienos didkepsnis; įvairių pipirų  mišinio; druskos; 200 g ryžių; 1 a.š. ciberžolės miltelių; Saldžiarūgščiams baklažanams : 1  baklažanas; 1 morka; pusę raudonos paprikos; pusę geltonos paprikos; 4 skiltelės česnako; 3 v.š. rudojo cukraus; 1 a.š. krakmolo; 3 v.š. balzamiko acto; 4 v.š. sojos padažo; sezamo sėklų; marinuoto imbiero; druskos; aliejaus

60 min
4 porcijos
Jautienos steiko kepsnys
Jautienos steiko kepsnys

Mums reikės: Kitchen me T-Bone jautienos didkepsnis; smulkintų svogūnų; 5 skiltelės česnako; 1/2 šaukštelio šviežiai grūstų pipirų; 3 šaukštai alyvuogių aliejaus; 3 šaukštai raudono acto vyno; citrinos sultys; rudo cukraus; 200ml tamsaus alaus; 150ml sojų padažo;

30 min
2 porcijos
Jautienos steikas su keptomis daržovėmis
Jautienos steikas su keptomis daržovėmis

Mums reikės: RIB-EYE jautienos didkepsnis ( Kitchen me ); sviesto; tarkuoto imbiero; sojų padažo; raudonosios paprikos; pievagrybiai; mažos cukinijos; raudonasis svogūnas; vynuoginiai pomidoriukai; česnako skiltelės; alyvuogių aliejus; čiobrelių lapelių; druskos, pipirų;

50 min
2 porcijos
Jautienos marinuotos kavoje salotos
Jautienos marinuotos kavoje salotos

Mums reikės: 440 gr.Kitchen Me jautienos antrekoto didkepsnis be kaulo; 1 citrinos sultys; aliejaus kepimui; 1 puodelis stiprios kavos; 1 šaukštelis Vorčesterio padažo; 1 šaukštelis balzamiko acto; 1 šaukštelis paprikos miltelių ( reikėjo aitrios), žiupsnelis druskos; Įtrinimui: 1 šaukštelis tirpios kavos, 0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių, šviežiai maltų pipirų pagal skonį, žiupsnelis druskos.

50 min
2 porcijos
Troškinta jautiena
Troškinta jautiena

Mums reikės: 2x220 g black angus jautienos didkepsnio; cukinijos; moliūgo; pomidorų; salotų lapų; himalajų druskos; juodųjų pipirų; žolelių

50 min
2 porcijos
Jautienos kepsnys su Hollandaise padažu
Jautienos kepsnys su Hollandaise padažu

Mums reikės: 2 brandintų „Angus“ jautienos kepsnių „Kitchen me“; Druskos, šviežiai maltų pipirų; 1 šaukšto natūralaus sviesto; Hollandaise padažui: 2 kiaušinių trynių; 1 šaukšto vandens; 100 g sviesto; šlakelio citrinų sulčių; druskos; Taip pat reikės: 2 griežinėlių cukinijų (1 cm storio); Druskos, šviežiai maltų pipirų; 1 šaukštelio lydyto sviesto kepimui; 8 sūdytų ančiuvių filė; 2 kiaušinių; Balzaminio acto kremo

30 min
2 porcijos
Cukinijų sezonas: turime vasaros favoritę!
Cukinijų sezonas: turime vasaros favoritę!

Mums reikės: 2 spagetinių cukinijų (galima rinktis ir įprastas, tačiau tada tai tiesiog bus įdarytos cukinijos); 4 pomidorų; 300 g brandintos jautienos (mes renkamės Kitchen Me maltinius); 2 v.š. graikiško jogurto; svogūno;

mėgiamų prieskonių.

50min
2 porcijos
Jautienos steikas su šparaginėmis pupelėmis ir brokoliais
Jautienos steikas su šparaginėmis pupelėmis ir brokoliais

Mums reikės: 1 vnt  220 g ''Kitchen me'' Brandinto jautienos mentės didkepsnio BLACK ANGUS; šviežių šparaginių pupelių; brokolio; tarkuoto parmezano; sviesto; džiovintų pomidorų užtepo (nebūtinai); pipirų mišinio; druskos

30min
1 porcijos
Ir damos nori mėsainių
Ir damos nori mėsainių!

Mums reikės: Šviežias sausai brandintos jautienos maltinis "Mėsainiams"; pilnagrūdžių duonelių; daržovių; Padažui: graikiško jogurto; pomidorų pastos; česnako; marinuotų pievagrybų;

20min
1 porcijos
Jautienos steikas su česnako traškučiais
Jautienos steikas su česnako traškučiais

Mums reikės: 2 Kitchen me jautienos didkepsnių; 6 didesnių skiltelių česnako; ~400 g šviežių bulvyčių; gabalėlio poro; druskos, maltų juodųjų pipirų;

40min
2 porcijos
Jautienos „T-bone“ kepsnys su daržovėmis
Jautienos „T-bone“ kepsnys su daržovėmis

Mums reikės: jautienos T-bone kepsnio Kitchen me; Lydyto sviesto kepimui; druskos, šviežiai maltų pipirų; Padažui: 3 šaukštų smulkintų petražolių; 0,5 smulkiai pjaustyto raudono svogūno; 1 smulkiai pjaustytos česnako skiltelės; 4 smulkiai pjaustytų sūdytų ančiuvių filė; 1/3 siklinės alyvuogių aliejaus; 1/2 šaukštelio cukraus; Druskos, šviežiai maltų pipirų; 2 šaukštų kadagių acto (arba raudono vyno acto) Taip pat reikės: Kelių morkų; Apie 10 ridikėlių; Aliejaus; Druskos; Apie 10 jaunų, mažų burokėlių; 2 saujų smulkintų burokėlių lapų; Šlakelio citrinos sulčių; Lydyto sviesto kepimui; Kelių šaukštų raugintų burokėlių lapų arba kitokių raugintų daržovių

 

40min
2 porcijos
Tobulo skonio itališka vakarienė
Tobulo skonio itališka vakarienė

Mums reikės: 2x220 „Kitchen Me“ šviežios sausai brandintos jautienos didkepsnių; norimo kiekio makaronų; 1 svogūno; 1 skiltelių česnako; 150 ml pomidorų tyrės (mes naudojome mūsų pačių pasigamintą); 1 v. š. skysto medaus; druskos; pipirų

30min
2 porcijos
Mėsainis kitaip
Mėsainis kitaip

Mums reikės: 150 g  sausai brandintos jautienos maltinis Mėsainiams; salotų; pomidoro; gervuogių 

20 min
1 porcijos
Mėsainis
Mėsainis

Mums reikės: 150 g  sausai brandintos jautienos maltinis Mėsainiams; bandelė mėsainiams; pomidoras; gūžinės salotos; raudonųjų svogūnų; marinuotų agurkų; pomidorų padažo; majonezo 

20 min
1 porcijos
Mėsainis šypsena
Mėsainis šypsena

Mums reikės: 150 g  sausai brandintos jautienos maltinis Mėsainiams; salotų; brokolių

20 min
2 porcijos
Mėsainis
Mėsainis

Mums reikės: 150 g  sausai brandintos jautienos maltinis Mėsainiams; bandelė; salotų lapų;pomidorų; raugintų agurkų; majonezo; kečiupo

20 min
2 porcijos
keptas jautienos didkepsnis RIB EYE
Keptas jautienos didkepsnis RIB EYE

Mums reikės: 2x220 g. šviežias sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnis be kaulo "RIB EYE" ; augalinio aliejaus; druskos, pipirų

60 min
2 porcijos
Keptas tamahawk didkepsnis
Keptas tamahawk didkepsnis

Mums reikės: 1,150 g. šaldytas jautienos didkepsnis "Tomahawk"su kaulu; vorčesterio padažo; aliejaus; grūstas pipiras; saldi paprika; juodieji pipirai.

60 min
2 porcijos
Jautienos steikas su aštriuoju padažu
Jautienos steikas su aštriuoju padažu

Mums reikės: 2*220g „Kitchen me“ jautienos didkepsnio; druskos, maltų juodųjų pipirų; 250 g vyšninių pomidorų; padažui: 2 dideli žiupsneliai pjaustytų petražolių; 1 jelapeno paprikos; nedidelis gabalėlis raudonosios paprikos; 2 skiltelių česnako; druskos, maltų juodųjų pipirų;

60 min
2 porcijos
Karališkas jautienos didkepsnis
Karališkas didkepsnis

Mums reikės: 1,150 g. Šaldytas jautienos didkepsnis "Tomahawk"su kaulu (sausai brandinta jautiena); avokadas; žalūmynai; druska,pipirai; pomidoriukų

60 min
4 porcijos
Didkepsnis su avokadu
Didkepsnis su avokadu

Mums reikės: 220 g. Šviežias sausai brandintos jautienos mentės didkepsnis BLACK ANGUS; avokadas; žalūmynai; druska,pipirai.

30 min
1 porcijos
Mėsainis lavaše
Mėsainis lavaše

Mums reikės: 2x150g  Šviežias sausai brandintos jautienos maltinis "Mėsainiams"; 2 vnt lavašas; salotų lapų; 1 vnt. agurkas; 1 vnt. pomidoras; 2 v.š majonezo; česnakas

30 min
2 porcijos
Jautienos steikas su vyno padažu
Jautienos steikas su vyno padažu

Mums reikės:  2 vnt x  220 g ''Kitchen me '' Brandintos jautienos didkepsnių ''Rib Eye''; prieskonių ''Rub''; aliejaus; Garnyrui : mažų šviežių bulvyčių; pomidorų; svogūno; česnako; druskos; šv. krapų; Vyno padažui :150 ml raudonojo vyno; 50 ml riebios grietinėlės; 50 ml mėsos sultinio; nedidelis svogūnas; krapai; pipirai; druska (pagal poreikius); rudojo cukrus ( pagal poreikius )

60 min
2 porcijos
Burgeris su sumuštinių duonele
Burgeris su sumuštiniu duonele

Mums reikės:  Šviežias sausai brandintos jautienos maltinis "Mėsainiams"; sumuštinių duonelė; špintų lapelių; padažo

30 min
1 porcija
RIB-EYE graikiška versija

Mums reikės:  1 vnt. Kitchen me steikas Rib-Eye; Žiupsnelis oregano prieskonių; Žiupsnelis druskos; Šaukštas medaus; 0,5 svogūno; 0,25 paprikos; Sauja grybų (šampinjonai); 250g ryžių; Šlakelis aliejaus

30 min
1 porcija
Graikiškas burgeris lėkštėje
Graikiškas burgeris lėkštėje

Mums reikės:  „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; 2 v.š. alyvuogių aliejaus; ½ svogūno; Sauja šampinjonų; Žiupsnelis čiobrelių; Žiupsnelis oregano; Žiupsnelis druskos; 1 v.š. medaus

30 min
2 porcijos
Mėsainis su pilno grūdo bandele
Mėsainis su pilno grūdo bandele

Mums reikės:  „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; Pusės mango; 1 morkos; 2 smidrų; Žiupsnelio šviežių žirnelių daigų; Natūralaus, riebaus jogurto;

Šaukšto citrinos sulčių; Šaukšto krienų; 1 česnako skiltelės; Šaukštelio juodojo sezamo sėklų.

30 min.
1 porcija
Mėsainis su mangu
Mėsainis su mangu

Mums reikės:  „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; Pusės mango; 1 morkos; 2 smidrų; Žiupsnelio šviežių žirnelių daigų; Natūralaus, riebaus jogurto; Šaukšto citrinos sulčių; Šaukšto krienų; 1 česnako skiltelės; Šaukštelio juodojo sezamo sėklų.

30 min.
1 porcija
Mėsainiai su tortilija
Mėsainiai su tortilija

Mums reikės:  „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“; 1 tortilijos lakšto; Įvairių pavasarinių salotų (sultenių, špinatų, rukolos); Ridikėlių; Garstyčių daigų; 1 smidro; Garstyčių padažo; Druskos, pipirų, česnako.

30 min.
1 porcija
SALOTOS SU JAUTIENA, ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR POMIDORAIS
Salotos su jautiena, šviežiomis bulvytėmis ir pamidorais

Mums reikės:  400 g „Kitchen me“ jautienos nugarinės ir išpjovos kepsnio didkepsnio su T formos kaulu; 8-10 šviežių bulvyčių; 200 g vyšninių pomidorų; 100 g mėgstamo salotų mišinio; druskos, maltų juodųjų pipirų; padažui: 0,5 žalosios citrinos; 3 v.š. alyvuogių aliejaus; 1 česnako skiltelės; 1 a.š. dižono garstyčių; 1 a.š. medaus; žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų; druskos, maltų juodųjų pipirų;

60 min.
4 porcijos
Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu
Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

Mums reikės: 3-4 tortilijų (geriausiai rinktis pilno grūdo, tik gaila mūsų parduotuvėse sunku juos rast ),400 g  KITCHEN ME sausai brandintos jautienos nugarinės ir išpjovos didkepsnio, pakelio plonai pjaustyto sūrio (aš naudojau Jarlsberg), Iceberg salotų, ilgavaisio agurko, kaparėlių, druskos, pipirų, padažui: majonezas perpus su bbq padažu,dantų krapštukų ar kitokių smeigtukų

30 min.
5-6 porcijos
Super gardūs baklažano ritinėliai
Super gardūs baklažano ritinėliai

Mums reikės: 1 baklažano, svogūno, 3 pakuočių Šviežių sausai brandintos jautienos maltinių "Mėsainiams", 3 v.š pomidorų tyrės, druskos ir pipirų pagal skonį.

30 min.
3-4 porcijos
Jautienos steiko užkandis su karamelizuotais svogūnais
Jautienos steiko užkandis su karamelizuotais svogūnais

Mums reikės: 220 g ''KITCHEN me'' Jautienos mentės didkepsnio ''Black Angus'', prancūziško batono, majonezo, BBQ padažo, 2 raudonų svogūnų, 2 a.š. rudojo cukraus, 1,5 a.š. balzamiko acto , žiupsnelio druskos

40 min.
3-4 porcijos
Jautienos didkepsnis su kreminiu grybų padažu ir bulvių kroketais
Jautienos didkepsnis su kreminiu grybų padažu ir bulvių kroketais

Mums reikės: 2 vnt X 220 g ''KITCHEN me'' Jautienos mentės didkepsnio ''Black Angus'', 5 pipirų mišinio, druskos

 

60 min.
2 porcijos
T-BONE
Jautiena su pikantiškomis makaronų salotomis

Mums reikės400 g šv. Sausai brandintos jautienos nugarinės ir išspjovos didkespnis su T formos kaulu; 200 g makaronų; 100 g vyšninių pomidorų; gabalėlis šviežio agurko.

 

45 min.
1-2 porcijos
RIB EYE
Didkepsnis - tiesiausias kelias į vyro širdį

Mums reikės: 220 g Šviežio sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnio be kaulo "RIB EYE, 400 g raugintų kopūstų, 1/2 svogūno, 1 v.š.pomidorų tyrės, 1 sk.česnako, vienos didelės bulvės, vienos didelės saldžiosios bulvės, 1 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 saujos  spanguolių, kmyų, druskos ir pipirų pagal skonį.

 

60 min.
2 porcijos
Gaiviosios salotos su kepta jautiena
Gaiviosios salotos su kepta jautiena

Mums reikės: 220 g Sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio "BLACK ANGUS", 1 pomidoro, 1/2 avokado, keletos saujų salotų, 10 vnt.žąliųjų alyvuogių, 100 g dodžiojo geipfruto "Pamelo", pagal skonį keletos šlakelių sojų padažo, druskos ir pipirų.

20 min.
2 porcijos
Makaronai su sausai brandinta jautiena
Makaronai su sausai brandinta jautiena

Mums reikės: 4x150 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos maltinių "Mėsainiams", spageti makaronų, 1 skardinės pomidorų, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, žvėrienos prieskonių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio, saujos petražolių, aliejaus. 

30 min.
4 porcijos
Jautienos steikas su hollandaise padažu
Jautienos steikas su hollandaise padažu

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" šviežio sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnio be kaulo "RIB EYE", druskos, pipirų. Padažui: 70 g. sviesto, 2 kiaušinio trynių, 1 arbat. š. baltojo vyno acto, 1 valg. š. vandens, citrinos sulčių, druskos, pipirų, žiupsnelio pjaustyto šviežio baziliko lapelių. 

30 min.
1 porcija
Takai, sutaupantys kalorijų
Takai, sutaupantys kalorijų

Mums reikės: 2x150 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos maltinių "Mėsainiams", 1 lavašo ,1 jaunos cukinijos, 2 valg. š. pomidorų padažo, žiupsnio smulkiai tarkuoto sūrio. 

40 min.
2 porcijos
Sočios jautienos salotos
Sočios jautienos salotos

Mums reikės: 2 x 220 g. "KITCHEN me" šviežių sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnių be kaulo "RIB EYE", aliejaus, druskos, pipirų, saujos špinatų, 1/2 brokolio, 2 figų, 1 granato, 1 avokado, 2 valg. š. balzaminio acto. 

30 min.
2 porcijos
Sausai brandintos jautienos steikas
Sausai brandintos jautienos steikas

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "RIB EYE", 1 obuolio, 1 arbat. š. grūdėtų garstyčių, 1 valg. š. aliejaus, 5 rūšių pipirų, 1 arbat. š. sojos, 1 valg. š. sviesto.

40 min. + marinavimas
1 porcija
Jautienos steikas su burokėlių ir fetos salotomis
Jautienos steikas su burokėlių ir fetos salotomis

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "BLACK ANGUS", druskos, pipirų, aliejaus. Burokėlių salotoms: 2 nedidelių burokėlių, 50 g. rukolos salotų, gabalėlio fetos sūrio, druskos, pipirų, 1 skiltelės česnako, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus. 

45 min.
1 porcija
Sveikuoliški mėsainiai
Sveikuoliški mėsainiai

Mums reikės: 2x150 g. "KITCHEN me" sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams", 2 neskaldytų grūdų bandelių, pomidorų pastos, marinuotų aštrių agurkėlių, 1/2 paprikos, 1/2 svogūno, sūrio "Džiugas", keleto lapelių "Iceberg" salotos

30 min.
2 porcijos
Salotos su jautienos didkepsniu
Salotos su jautienos didkepsniu

Mums reikės: 400 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "T-BONE", 2 saujų salotų mikso, 5-6 ridikėlių, 5-6 saulėje džiovintų pomidorų, 1 mažo mėlynojo svogūno, saujelės kaparėlių, 1/2 citrinos, druskos, pipirų. 

30 min.
2 porcijos
Jautienos steikas su raudonojo vyno padažu
Jautienos steikas su raudonojo vyno padažu

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "BLACK ANGUS", 100 g. špinatų lapelių, 2 skiltelių česnako, 5-6 bulvių, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 mažo raudono svogūno, 2-3 arbat. š. juodųjų serbentų džemo, 1 arbat. š. dižono garstyčių, 1 šakelės šviežio čiobrelio, druskos

40 min.
2 porcijos
Salotos su jautiena
Salotos su jautiena

Mums reikės: 400 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "T-BONE", prieskonių Santa Maria "Rub", 1 didelio pomidoro, 1 didelio agurko, pusės galvos "Iceberg" salotos, 1 didelės morkos, 2-3 valg. š. smulkinto parmezano, žalumynų, spanguolių. Padažui: 4 valg. š. grietinėlės 12 %, 1 valg. š. majonezo, 1 arbat. š. krienų, 1 mažos skiltelės česnako, druskos, pipirų, citrinos sulčių, cukraus

45 min.
2 porcijos
Sultingas kepsnys su ananasų padažu
Sultingas kepsnys su ananasų padažu

Mums reikės: 2 vnt. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "TOP SIRLOIN", druskos, pipirų. Padažui: 70 g. ananaso, 1 ir 1/2 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1 valg. š. saldžiarūgščio čili padažo. Garnyrui: 1 morkos, 1 cukinijos, keleto griežinėlių ananaso

30 min.
2 porcijos
Salotos su sultinga jautiena
Salotos su sultinga jautiena

Mums reikės: 2x220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "RIB EYE", 1 valg. š. aliejaus, druskos, pipirų, kelių saujų špinatų, 1/2 avokado, 1 pomidoro, 10 šparaginių pupelių, 1/2 mažos cukinijos, 10 pievagrybių, saujos juodųjų alyvuogių, 30 g. saulėgrąžų

20 min.
2 porcijos
Jautienos kepsnys su pievagrybių ir balzaminiu padažu
Jautienos kepsnys su pievagrybių ir balzaminiu padažu

Mums reikės: 2 x 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "RIB EYE", 2 valg. š. sviesto, 2 valg. š. aliejaus, 2 vidutinio dydžio svogūnų, 400 g. pievagrybių, 2-3 valg. š. balzaminio acto, žiupsnelio maltų kajeno pipirų, druskos, pipirų. 

30 min.
2 porcijos
Jautienos kepsniai su mangoldais, šparaginėmis pupelėmis ir alaus-sūrio padažu
Jautienos kepsniai su mangoldais, šparaginėmis pupelėmis ir alaus-sūrio padažu

Mums reikės: 2 vnt. "KITCHEN me" šaldytų sausai brandintos jautienos "TOP SIRLOIN" be kaulo didkepsnių, druskos, pipirų, 1/2 valg. š. lydyto sviesto. Daržovėms: 2 skiltelių česnako, lydyto sviesto, 4 didelių mangoldo lapų, saujos šparaginių pupelių, druskos, pipirų. Padažui: 1 vidutinio dydžio svogūno, 1 valg. š. sviesto, 2 skiltelių česnako, 1 stiklinės tarkuoto kietojo sūrio, 1/4 stiklinės grietinėlės, 1/2 stiklinės alaus, druskos, pipirų. 

40 min.
2 porcijos
Mėsainis be bandelės, su pastarnokų blyneliais
Mėsainis be bandelės, su pastarnokų blyneliais

Mums reikės: 2x150 g. "KITCHEN me" smulkintos sausai brandintos jautienos "Mėsainiams", druskos, pipirų. Blyneliams: 2 vidutinio dydžio pastarnokų, gabalėlio baltos poro dalies, šlakelio citrinų sulčių, 1 kiaušinio, 2 valg. š. miltų, druskos, pipirų, lydyto sviesto. Svogūnams: 2 didelių svogūnų, aliejaus, 1 arbat. š. medaus, šlakelio balzamiko acto, druskos, pipirų. Padažui: 1 ir 1/2 valg. š. riebios grietinės, 1 ir 1/2 valg. š. majonezo, 1 valg. š. krienų. Taip pat reikės: 2 kiaušinių, 5 lapų lapinio kopūsto...

90 min.
2 porcijos
Mėsainis su jautiena ir traškiu bulvių paplotėliu
Mėsainis su jautiena ir traškiu bulvių paplotėliu

Mums reikės: 2x150 g. "KITCHEN me" smulkintos sausai brandintos jautienos "Mėsainiams", 2 riekelių sūrio, 2 mėsainių bandelių, saujos gražgarsčių, 4 riekelių pomidoro, 2 vidutinio dydžio bulvių, 2 valg. š. miltų, druskos, pipirų. Padažui: 1 valg. š. majonezo, 1 valg. š. grietinės, 1 skiltelės česnako, druskos, pipirų. 

40 min.
2 porcijos
Mėsainiai su naminiu liesu majonezu
Mėsainiai su naminiu liesu majonezu

Mums reikės: 2x150 g. "KITCHEN me" smulkintos sausai brandintos jautienos "Mėsainiams", 4 pilno grūdo mėsainių bandelių, pomidorų, salotų. Padažui: 4 valg. š. graikiško jogurto, 1 arbat. š. citrinos sulčių, 3 valg. š. naminio pomidorų padažo, 2/3 arbat. š. dižono garstyčių, druskos. 

30 min.
4 porcijos
Jautienos kepsnys su gaiviomis pomidorų ir saldžiųjų žirnelių salotomis
Jautienos kepsnys su gaiviomis pomidorų ir saldžiųjų žirnelių salotomis

Mums reikės: 2x220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "BLACK ANGUS", 100 g. šviežių saldžiųjų žirnelių, 100 g. pomidorų, 1/4 raudonojo svogūno, 1/4 aitriosios paprikos, 50 g. gražgarsčių lapelių, 50 g. salotų mišinio, druskos, pipirų, 30 g. alyvuogių aliejaus, 30 g. sviesto. 

20 min.
2 porcijos
Jautienos didkepsnio salotos
Jautienos didkepsnio salotos

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "RIB EYE", 2 pomidorų, saujos gražgarsčių, 1/4 svogūno, druskos, pipirų. Padažui: saujelės vynuogių, 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1 valg. š. saldžiarūgščio aštraus padažo. 

20 min.
1 porcija
Jautienos didkepsnis su baravykų garnyru
Jautienos didkepsnis su baravykų garnyru

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnio "RIB EYE", šviežių baravykų, 1 valg. š. ghee sviesto.

20 min.
1 porcija
Jautienos sumuštinis
Jautienos sumuštinis

Mums reikės: 2 x 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "BLACK ANGUS", 2 sumuštinių bandelių, šviežių salotų, 2 didelių svogūnų, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, raudonosios saldžiosios paprikos, 100 ml. vandens, 1 valg. š. balto vyno acto, 1 valg. š. cukraus, 30 g. sviesto, druskos, pipirų. 

45 min.
2 porcijos
Minkštutėlis didkepsnis ir perlinių kruopų risotto
Minkštutėlis didkepsnis ir perlinių kruopų risotto

Mums reikės: 300-350 g. "KITCHEN me" šaldyto sausai brandinto jautienos didkepsnio "RIB EYE", 1 valg. š. aliejaus, druskos, pipirų. Perlinių kruopų risotto: 200 g. perlinių kruopų, 15 g. džiovintų baravykų, 1 svogūno, 50 g. kietojo sūrio, 1 valg. š. ghee sviesto, kelių šakelių šviežių krapų. 

30 min.
1-2 porcijos
Mėsainiai su brandinta jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su brandinta jautiena ir karamelizuotais svogūnais

Mums reikės: 2 x 150 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos "Mėsainiams",  2 mėsainių bandelių, 2 svogūnų, 2 marinuotų agurkėlių, 2 riekelių Čederio sūrio, 2 salotos lapų, 2 valg. š. majonezo, 2 valg. š. pomidorų padažo, šlakelio tabasko padažo, 1 valg. š. balzaminio acto, druskos, aliejaus. 

50 min.
2 porcijos
T-bone kepsnys su cukinijų ryžiais
T-bone kepsnys su cukinijų ryžiais

Mums reikės: 400 g. "KITCHEN me" sausai brandinto jautienos didkepsnio "T-BONE", 2 cukinijų, 1 skiltelės česnko, druskos, pipirų, ghee sviesto.

30 min.
1-2 porcijos
Jautienos didkepsnis kitaip
Jautienos didkepsnis kitaip

Mums reikės: 2 x 220 g. "KITCHEN me" sausai brandintų jautienos didkepsnių "BLACK ANGUS", 500 g. šparaginių pupelių, 2 didelių morkų, 1 didelio svogūno, 2 skiltelių česnako, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. 

40-50 min.
2-3 porcijos
Sultingasis kepsnys ir naminis BBQ padažas
Sultingasis kepsnys ir naminis BBQ padažas

Mums reikės: 600 g. "KITCHEN me" sausai brandinto jautienos didkepsnio "RIB EYE", druskos, pipirų, aliejaus. Padažui: 1 skiltelės česnako, 2 valg. š. vandens, 1 ir 1/2 valg. š. ryžių acto,1ir 1/2 valg. š. citrinos sulčių, 1 valg. š. sojos padažo, 1 valg. š. nerafinuoto rudojo cukraus, 1/2 valg. š. dižono garstyčių.

30 min.
2-3 porcijos
Tradicinis mėsainiais
Tradicinis mėsainiais

Mums reikės: 4x150 g. "KITCHEN me" šaldytos sausai branditos smulkintos jautienos "Mėsainiams", druskos, pipirų, 2 arbat. š. dižono garstyčių, 1 mėlynojo svogūno, 4 gabalėlių sūrio, 2 mėsainių bandelių, traškių salotų, 2 pomidorų, alyvuogių aliejaus.

40 min.
4 porcijos
Mažučiai burgeriai su pievagrybiais
Mažučiai burgeriai su pievagrybiais

Mums reikės: 150 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos "Mėsainiams", 8 didelių pievagrybių, gražgarsčių, sūrio "Džiugas", 2 valg. š. mėgstamo mėsainių padažo.

25 min.
1 porcija
Jautienos steikas
Jautienos steikas

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandinto jautienos didkepsnio "RIB EYE", druskos, juodųjų pipirų, 1 valg. š. aliejaus. Garnyrui: mėgstamų daržovių, su lupena virtų bulvių.

30 min.
1 porcija
Jautienos didkepsnis ir trys daržovingi muškietininkai
Jautienos didkepsnis ir trys daržovingi muškietininkai

Mums reikės: 350-430 g. "KITCHEN me" šaldyto jautienos didkepsnio "RIB EYE" be kaulo, 1 valg. š. aliejaus, 1 arbat. š. kmynų, bulvių, morkų, druskos, pipirų. Avokadų užtepėlei: 1 avokado, 1 žaliosios citrinos, 1/2 raudonojo svogūno, 1 skiltelės česnako, druskos, pipirų. Žirnelių užtepėlei: saujos šviežių žirnelių, šakelės mėtos, 1 skiltelės česnako, druskos, pipirų. Svogūnų užtepėlei: 1 raudonojo svogūno, 1 valg. š. rudojo cukraus, ghee sviesto, druskos, džiovinto čiobrelio.

60 min.
2 porcijos
Jautienos mentė „BLACK ANGUS“ su pakepintomis mėlynosiomis morkytėmis, pastarnoku ir cukinija
Jautienos mentė „BLACK ANGUS“ su pakepintomis mėlynosiomis morkytėmis, pastarnoku ir cukinija

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandinto jautienos didkepsnio "BLACK ANGUS", aliejaus, pipirų, pasternoko, cukinijos, svogūno, morkos, žirnių daigų, burokėlių daigų ir lapelių

30 min.
1 porcija
Jautienos antrekoto didkepsnis „RIB EYE“ su pakepintomis daržovėmis, morkų ir pastarnokų tyre
Jautienos antrekoto didkepsnis „RIB EYE“ su pakepintomis daržovėmis, morkų ir pastarnokų tyre

Mums reikės: 220 g. "KITCHEN me" sausai brandinto jautienos didkepsnio "RIB EYE", aliejaus, druskos, pipirų, mini bulvių, cukinijos, burokėlių, žirnių daigų, morkų-pasternokų kremo.

25 min.
1 porcija
Jautienos mėsainiai su karamelizuotais svogūnais ir mėlynuoju sūriu
Jautienos mėsainiai su karamelizuotais svogūnais ir mėlynuoju sūriu

Mums reikės: 150 g. x 2 "KITCHEN me" šaldyta brandinta smulkinta jautiena "Mėsainiams", 2 valg. š. sviesto, 2 svogūnų, 1 valg. š. balzaminio acto, 1/2 arbat. š. rudojo cukraus, 70 g. mėlynojo sūrio, 2 vnt. bandelių mėsainiams, druskos, pipirų. 

35 min.
2 porcijos
Jautiena su šviežiomis bulvytėmis ir gaiviomis salotomis
Jautiena su šviežiomis bulvytėmis ir gaiviomis salotomis

Mums reikės: 440 g. "KITCHEN me" sausai brandintos jautienos didkepsnių "BLACK ANGUS", druskos, pipirų, 800 g. bulvių, sviesto, 1 arbat. š. krapų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 6 laiškinių svogūnų, 2 arbat. š. džiovinto raudonėlio, 1/2 šviežios raudonosios aitrios paprikos, 1 lauro lapelio, 1 ryšulėlio šviežios kalendros, 2-3 šaukštų raudonojo vyno acto, alyvuogių aliejaus. Salotoms: 2 gūžių romaninių salotų, 1 saujos įvairių spalvų pomidorų, 1/2 ryšulėlio šviežios mėtos, 150 g. šviežių žirnelių, alyvuogių aliejaus...

4 porcijos
Sumuštinis su jautiena ir naminiu majonezu
Sumuštinis su jautiena ir naminiu majonezu

Mums reikės: 450 g. "KITCHEN me" jautienos steiko "RIB EYE", 1 valg. š. aliejaus, druskos ir pipirų, mėgstamų šviežių daržovių. Majonezui: 1 kiaušinio trynio, 1/4 arbat. š. dižono garstyčių, 1-2 arbat. š. citrinų sulčių, 200 ml. aliejaus, druskos ir pipirų. Duonai: 170 ml. šilto vandens, 1 arbat. š. sausų mielių, 2 valg. š. aliejaus, 250 g. kvietinių miltų, 1 arbta. š. druskos. 

80 min.
2 porcijos
Brandintos jautienos didkepsnis su avokado ir mango salotomis
Brandintos jautienos didkepsnis su avokado ir mango salotomis

Mums reikės: 4 vnt. "KITCHEN me" jautienos brandintų steikų "RIB EYE". Marinatui: 1 skiltelės žaliosios citrinos, 1/2 chalapos paprikos, 1 arbat. š. malto kumino, 1 skiltelės česnako, 2 valg. š. aliejaus, druskos ir pipirų. Garnyrui: 1/2 žaliosios citrinos, mango, avokado, 1/2 raudonojo svogūno, 100 g. fetos sūrio

20 min.
4 porcijos
Jautienos kepsnys su grybų salotomis
Jautienos kepsnys su grybų salotomis

Mums reikės: 800 g. "KITCHEN me" jautienos brandinto steiko T-BONE, 5 pipirų mišinio, 1 skiltelės česnako, 4 portobello grybų, 80 ml. alyvuogių aliejaus, 4 svogūno laiškų, 200 g. špinatų, 1 arbat. š. grūdėtų Dižono garstyčių, 1 valg. š. balzaminio acto, jūros druskos.

25 min.
2 porcijos
Steikas su orkaitėje keptomis bulvytėmis
Steikas su orkaitėje keptomis bulvytėmis

Mums reikės: 450 g. "KITCHEN me" jautienos steikas "BLACK ANGUS" 1 valg. š. aliejaus, 2 v.š. sviesto. Bulvytėms: 3-4 vnt. vidutinio dydžio bulvių, 2 valg. š. aliejaus, 1/2 arbat. š. džiovinto čiobrelio ar raudonėlio, druskos, pipirų. Medaus-garstyčių padažui: 3 valg. š. dižono garstyčių, 3 valg. š. medaus, 1-2 valg. š. majonezo, 1 arbat. š. citrinų sulčių, druskos, pipirų.

30 min.
2 porcijos
Jautienos steikas su saldžiosiomis bulvėmis ir šalotiniu padažu
Jautienos steikas su saldžiosiomis bulvėmis ir šalotiniu padažu

Mums reikės: 440 g. "KITCHEN me" jautienos brandinto didkepsnio "BLACK ANGUS", alyvuogių aliejaus (arba kokosų aliejaus), 400 g. saldžiųjų bulvių, 1/3 stiklinės raudono vyno, 2 šalotinių svogūnų, 2 arbat. š. sviesto, 1 arbat. š. medaus, 1/4 arbat. š. druskos, 1 arbat. š. balzaminio acto, lauro lapelio, 1 šakelės rozmarino, salotų: sultenių, rukolos, raudonos lapinės cikorijos, traškių gūžinių salotų. 

30 min.
2 porcijos
Jautienos didkepsnis su karamelizuotais svogūnais
Jautienos didkepsnis su karamelizuotais svogūnais

Mums reikės: 440 g. "KITCHEN me" jautienos brandinto steiko "BLACK ANGUS", 8 šviežių smidrų, 2 didelių pievagrybių, 1 didelio svogūno, 10 mažų bulvyčių, gabalėlio sviesto, aliejaus, bulvių prieskonių, druskos, pipirų. 

40 min.
2 porcijos
"Tomahawk" kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūno žiedais
"Tomahawk" kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūno žiedais

Mums reikės: 800 g. "KITCHEN me" jautienos didkepsnio "Tomahawk", 1 valg.š. lydyto sviesto, 12 nedidelių bulvyčių, aliejaus. Pievagrybiams: 2 stiklinių kuo mažesnių pievagrybių, 3 skitelių česnako, lydyto sviesto kepimui,1 a.š. džiovintų čiobrelių. Svogūnų žiedams: 4 didelių svogūnų, 3 v.š. miltų, maltų kajeno pipirų, džiovinto malto žagrenių, džiovintų česnakų granulių, 2 kiaušinių, 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės kukurūzų kruopų, taip pat reikės kastinio su česnakais.

60 min.
2-4 porcijos
Jautienos kepsnys su keptomis vynuogėmis ir porto padažu
Jautienos kepsnys su keptomis vynuogėmis ir porto padažu

Mums reikės: 4 vnt. KITCHEN ME Jautienos steiko BLACK ANGUS, 400 g. brokolių. Padažui: 1 valgomojo svogūnėlio, 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1 arbat. š. miltų, 100 g. raudonojo vyno, 100 g. jautienos sultinio, 1 valg. š. smulkintų šviežių čiobrelių, 200 g. raudonųjų besėklių vynuogių, 2 valg. š. alyvuogių aliejus, 1 valg. š. sviesto, druskos ir pipirų. 

50 min.
4 porcijos
T-bone kepsnys su avokadų padažu
T-bone kepsnys su avokadų padažu

Mums reikės: 4 vnt. KITCHEN ME Jautienos brandinto steiko T-BONE, jūros druskos, šviežiai maltų pipirų, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, 4 raudonų saldžiųjų paprikų. Avokadų padažui: 2 avokadų, 1 žaliosios citrinos, 1 skiltelės česnako, 1 valg. š. šviežių kalendrų, 20 g. svogūnų laiškų, 1/2 aitriosios paprikos, 3 valg. š. alyvuogių aliejaus. 

30 min.
4 porcijos
Rib eye kepsnys su chimichuri padažu ir pomidorų salotomis
Rib eye kepsnys su chimichuri padažu ir pomidorų salotomis

Mums reikės: 1 kg. KITCHEN ME jautienos steiko RIB EYE be kaulo, druskos, pipirų ir 1 valg.š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 100 g. petražolių, 4 skiltelių česnako, 3 valg. š. baltojo vyno acto, 100 g. alyvuogių aliejaus, 1/2 arbat. š. maltos aitriosios paprikos, 1 arbat. š. cukraus, druskos. Pomidorų salotoms: 800 g. pomidorų, 1 mėlynojo svogūno, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1/2 vnt. citrinos, jūros druskos ir pipirų. 

45 min.
4 porcijos
Jautienos steikas su keptomis bulvėmis ir kaimišku varškės padažu
Jautienos steikas su keptomis bulvėmis ir kaimišku varškės padažu

Mums reikės: 500 g. Kitchen me jautienos steiko TOP SIRLOIN, 3 valg. š. aliejaus, 2 valg. š. sviesto, 1 arbat. š. džiovintų čiobrelių, 4 vnt. bulvių, druskos ir pipirų. Varškės padažui: 100 g. varškės, 1 valg. š. grietinės, saujelės svogūnų laiškų ir saujelės petražolių, druskos ir pipirų. 

45 min.
2 porcijos
Mėsainis su jautiena
Mėsainis su jautiena

Mums reikės: 1,5 kg (6pak. x 200 g.) KITCHEN me brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams", 200 g. Cheddar" sūrio, 2 raugintų agurkų, 1 šakelės rozmarino, salotos lapų, 2 morkų, 1 saliero, 11 valg. šaukštų majonezo, 2 valg. šaukštų smulkintų petražolių, 2 česnako skiltelių, 250 g. miltų, 30 g. cukraus, 8 g. šviežių mielių, 5 g. druskos (bandelėms), 4 kiaušinių, 125 g. sviesto, juodų ir baltų sezamo sėklų, druskos ir šviežiai maltų pipirų. 

35 min.
6 porcijos
Jautienos karpačio
Jautienos karpačio

Mums reikės: 200 g. (1 pakuotė) KITCHEN me jautienos nugarinės BLACK ANGUS, 1 rauginto burokėlio (taip pat tinka ir virti ar kepti), gabalėlis parmezano (ar sūrio "Džiugas"), 1 arbat. šaukštelis skrudintų maltų kanapių sėklų, keletas šviežių čiobrelių lapelių, 1 valg. šaukštas majonezo, 3 valg. šaukštų kanapių aliejaus, 1 arbat. šaukštelių tarkuotų krienų, žiupsnelio rudojo cukraus, druskos ir maltų pipirų.

20 min.
2 porcijos
Jautienos steikas su bulvių koše ir vyno padažu
Jautienos steikas su bulvių koše ir vyno padažu

Mums reikės: 1 kg. KITCHEN me šaldyto jautienos steiko "TOMAHAWK" su kaulu, 1 v.š. aliejaus, 1 kg. bulvių, 6 v.š. sviesto, 100 ml. pieno, 1 vnt. svogūno, 2-3 skiltelių česnako, 1 a.š. čiobrelių, 400 ml. raudonojo vyno, druskos, pipirų.

45 min.
4 porcijos
Jautienos mėsainis su marinuotais svogūnais ir viskio BBQ padažu
Jautienos mėsainis su marinuotais svogūnais ir viskio BBQ padažu

Mums reikės: 2 pakuotės (2x200 g) KITCHEN me Šaldytos brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams",2 vnt. mėsainių bandelių, 1 vnt. pomidoro, saujos gražgarsčių ar kitų salotų, marinuotų svogūnų, viskio BBQ padažo, druskos, pipirų. Marinuotiems svogūnams. 1vnt. didelio svogūno, 1 v.š. cukraus, 1+1/2 a.š. druskos, 125 ml obuolių acto, 250 ml verdančio vandens. Viskio BBQ padažui. 4 v.š. pomidorų padažo, 1 v.š. obuolių acto...

120 min.
2 porcijos
Keptas steikas su perlinių kruopų salotomis
Keptas steikas su perlinių kruopų salotomis

Mums reikės: 2 pakuotės (2x220 g) "KITCHEN me" Šviežio jautienos steiko "BLACK ANGUS", druskos, juodųjų pipirų, 3 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 pakelis (100 g) išvirtų perlinių kruopų, 1 nedidelė morka, supjaustyta griežinėliais, 2 saujos nedidelių špinatų lapelių, 80-90 g pievagrybių, supjaustytų griežinėliais, 2 v.š. citrinos sulčių (nebūtina), 2 a.š. Dižono garstyčių (nebūtina).

30 min.
2 porcijos
Steiko salotos su avokadu, pupelėmis ir fetos sūriu
Steiko salotos su avokadu, pupelėmis ir fetos sūriu

Mums reikės: 2×220 g "KITCHEN me" Šviežio. jautienos steiko "BLACK ANGUS" (brandinta jautiena), juodųjų pipirų, druskos, 2 v.š. alyvuogių aliejaus, 3 romaninės salotos, 1 nedidelė skardinė raudonųjų pupelių, saujelė vyšninių pomidorų, 1/2 puodelio fetos sūrio, 1 žalioji citrina, 1 avokado, 2 v.š. sėklų mišinio salotoms. Užpilui. Nedidelis pluoštelis kalendrų, keli svogūno laiškai..

20 min.
2 porcijos
Angus jautienos tartaras
Angus jautienos tartaras

Mums reikės: 1 pakuotės (200 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "BLACK ANGUS", druskos, šviežiai maltų pipirų, 1 a.š. grūdėtų garstyčių,1 v.š. smulkinto mėlynojo svogūno, 1 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 a.š. vorčesterio padažo, 1 v.š. smulkintų gražgarsčių. Kiaušiniams. 2 kiaušinių, lydyto sviesto kepimui, druskos. Bulvytėms. Kelių nedidelių bulvių, šlakelio aliejaus, druskos, šviežiai maltų pipirų. Papildomai. 1 nedidelio rauginto arba marinuoto agurko.

30-40 min.
1 porcija
Naminis RIB EYE
Naminis RIB EYE

Mums reikės: 2 pakuotės (2x220 g) "KITCHEN me" Jautienos brandintas steikas "RIB EYE", pagal skonį druskos, pagal skonį šviežiai grūstų pipirų, šviežių agurkų, vyšninių pomidorų, krapų, alyvuogių aliejus.

30 min.
2 porcijos
Lėtai verdama airiška jautienos sriuba
Lėtai verdama airiška jautienos sriuba

Mums reikės: 3 pakuočių (3 x 400 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "T-BONE" su kaulu, 1/2 puodelio miltų, 450 g pjaustytų kubeliais morkų, 450 g pjaustytų kubeliais bulvių, 2 vnt. susmulkintų baltų svogūnų, 2 vnt. (skiltelės) susmulkinto česnako, 1 v.š. pomidorų padažo, 350 ml "Guinness" pilstomo alaus, 4 puodelių vištienos sultinio, 4 puodelių jautienos sultinio, 2 vnt. lauro lapų, pagal skonį druskos ir pipirų, pagal skonį alyvuogių aliejaus, pagal skonį petražolių.

4 val. 45 min.
5-8 porcijos
Sūrio fondiu su jautiena ir sviestiniais rageliais
Sūrio fondiu su jautiena ir sviestiniais rageliais

Mums reikės: 340 g Gouda sūrio pjaustyto kubeliais, 225 g Gruyère sūrio pjaustyto kubeliais, 115 g puskiečio sūrio pjaustyto kubeliais, 2 v.š. kukurūzų krakmolo, 1/2 a.š. kajano pipirų, 1 vnt. (skiltelė) česnako, 1/2 puodelio sauso baltojo vyno, 1 v.š. brendžio, 1 v.š. triufelių aliejus, pagal skonį šviežiai tarkuoto muskato riešutų, 1 pakuotės (220 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "BLACK ANGUS", sezoninės daržovės, 6 vnt. prancūziškų sviestinių raguolių (Kruasanų), 6  a.š. svieto...

45 min.
2 porcijos
Jautienos steikas su kavos ir sojos marinatu
Jautienos steikas su kavos ir sojos marinatu

Mums reikės:  1 pakuotės (400 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "T-BONE", 60 ml ekspreso kavos (arba užpilkite kupinus 2 a.š. kavos 60 ml karštu vandeniu), 3 v.š. sojos padažo, 1 a.š. balto acto, 1,5 v.š. rudojo cukraus, 1 nedidelio svogūno, 2 skiltelių česnako, 0,5 a.š. džiovintų raudonėlių, žiupsnelio maltų juodųjų pipirų, druskos.

 

40 min.
2 porcijos
Keptas “T-bone” kepsnys su paprikų sviestu ir brokoliais
Keptas “T-bone” kepsnys su paprikų sviestu ir brokoliais

Mums reikės: 2 pakuočių (2 x 400 g) "KITCHEN me" Jautienos brandintų steikų "T-BONE", Druskos, Šviežiai maltų pipirų, 2 v.š. sviesto. Brokoliams. 1 nedidelės brokolio galvutės, Druskos,Šviežiai maltų pipirų, Lydyto sviesto kepimui, 4 sūdytų ančiuvių filė. Paprikų sviestui. 200 g kambario temperatūros sviesto, 2 paprikų, 4 skiltelių česnako, 1 a.š. balzamiko acto, 1 a.š. džiovintų čiobrelių, Druskos, Šviežiai maltų pipirų, Žiupsnelio aitriosios paprikos miltelių.

30 min.
2 porcijos
Keptas Ribeye kepsnys su daržovėmis
Keptas Ribeye kepsnys su daržovėmis

Mums reikės: 2 pakuočių (2 x 220 g) "KITCHEN me" Jautienos brandintų steikų "RIB EYE", druskos, šviežiai maltų pipirų, 1 v.š. sviesto. Salotoms. 1 stiklinės plonais šiaudeliais pjaustytos saliero šaknies, 1 stiklinės plonais šiaudeliais pjaustyto kopūsto, 1 v.š. smulkintų petražolių, 4 v.š kanapių aliejaus, 0,5 citrinos sulčių, 1 v.š. skrudintų maltų kanapių sėklų. Padažui. 1 mažo svogūno, 3 smulkintų sūdytų ančiuvių filė, lydyto sviesto kepimui, 1 stiklinės jautienos sultinio, šlakelio brendžio...

30 min.
2 porcijos
Jautienos kepsnys su sviestiniu padažu ir šakninėmis daržovėmis
Jautienos kepsnys su sviestiniu padažu ir šakninėmis daržovėmis

Mums reikės: 2 pakuočių (2 x 270 g) "KITCHEN me" Jautienos brandintų steikų "TOP SIRLOIN", druskos, šviežiai maltų pipirų, 1 v.š. sviesto. Daržovėms. 2 morkų, 1 pastarnoko (galite naudoti petražolės šaknį arba saliero gumbą), druskos, šviežiai maltų pipirų, pluoštelio svogūnų laiškų. Padažui. 1 kiaušinio trynio, 60 g sviesto, 1/4 a.š. kreminių garstyčių, 1/5 v.š. raudono vyno, 3/4 v.š. konservuotų žaliųjų pipirų, 1/2 a.š. rudojo cukraus, druskos, 2 v.š. kepsnio kepimo sulčių

30 min.
2 porcijos
Steiko salotos su mėlynojo sūrio padažu
Steiko salotos su mėlynojo sūrio padažu

Mums reikės: 1 pakuotės (400 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "T-BONE", 150 g salotų mišinio, 130 g vyšninių pomidorų, 100 g agurko, 100 g ridikėlių, druskos, maltų juodųjų pipirų (steikui). Padažui. 2 v.š. majonezo, 1 v.š. graikinio jogurto, 1 a.š. raudonojo vyno acto, 1 a.š. Vorčesterio padažo, 0,5 v.š. smulkintų šviežių petražolių, 0,5 a.š. česnako granulių, 20 g mėlynojo sūrio su pelėsiu, druskos, maltų juodųjų pipirų.

30 min.
4 porcijos
T-Bone steikas iš "KITCHEN me"
T-Bone steikas iš "KITCHEN me"

Mums reikės: 3 pakuotės (3 x 400g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "T-BONE", rūpios jūros druskos, šviežiai grūstų pipirų, alyvuogių aliejaus, rozmarinio šakelės, šparagai.

15 min.
4-6 porcijos
Sotusis jautienos steikas "Rib Steak" su kaulu
Sotusis jautienos steikas "Rib Steak" su kaulu

Mums reikės: 1 pak. (1,1 kg) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko "TOMAHAWK", 3-4 didelių česnako skiltelių, 2-3 v.š. aliejaus marinavimui, +1 v.š. aliejaus kepimui, 3 rozmarino šakelių, 3 - 4 čiobrelio šakelių, 3 v.š. sviestas, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Padažui: 6 v.š. lydyto sviesto "ghi", 1 mažo svogūno, 1 ir 1/2 a.š. sugrūsto džiovinto peletrūno, 2 v.š. baltojo vyno acto, 1 a.š. garstyčių, 3 vidutinio dydžio kiaušinių trynių...

30-40 min.
4 porcijos
Jautienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais svogūnais ir raudonojo vyno, medaus bei garstyčių padažu
Jautienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais svogūnais ir raudonojo vyno, medaus bei garstyčių padažu

Mums reikės: Kepsnys. 1 pakuotė (220 g) "KITCHEN me" Jautienos steiko "BLACK ANGUS" (brandinta jautiena), 1/4 a.š. džiovintų mairūnų, 1/4 a.š. džiovintų bazilikų, 1/4 a.š. džiovintų raudonėlių, 3 a.š. aliejaus marinavimui + 1 v.š. aliejaus kepimui, 2 česnako skiltelių, 4-5 citrinos žievelių juostelių, 2/3 a.š. druskos, 1/2 a.š. stambiai grūstų juodųjų pipirų, 1 v.š. sviesto. Padažas. 1 mažo svogūno, 1 česnako skiltelės, 120 ml sauso raudonojo vyno...

180 min.
2 porcijos
Jautienos ir pievagrybių troškinys su rudųjų ryžių ir daržovių plovu
Jautienos ir pievagrybių troškinys su rudųjų ryžių ir daržovių plovu

Mums reikės: Jautienos ir pievagrybių troškiniui.1 pakuotės (250 g) Jautienos brandinto steiko "Top Sirloin" be kaulo, aliejaus, maltų juodųjų pipirų, 1/4 a.š. druskos, 1 vnt. didelio svogūno, 1,5 v.š. pomidorų pastos, 1/4 a.š. cukraus, 525 ml jautienos sultinio, 1 vnt. morkos, 250 g pievagrybių, 1 vnt. skiltelės česnako, petražolių. Rudųjų ryžių ir daržovių plovui. 1 v.š. aliejaus, 1 vnt. didelio svogūno, 1 vnt. skiltelės česnako, druskos, maltų juodųjų pipirų...

90 min.
2 porcijos
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu

Mums reikės: 1 pakuotės (800 g) „KITCHEN me“ jautienos brandinto steiko T-BONE su kaulu, 1 ž. grūstų pipirų, 1 ž. druskos, 200 ml grietinėlės, 300 g voveraičių, 1 ž. šalavijų arba čiobrelių, aliejaus arba sviesto kepimui.

30 min.
2 porcijos
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN

Mums reikės: 1 pakuotės (270 g) „KITCHEN me“ jautienos brandinto steiko TOP SIRLOIN, 1 morkos, 1 avokado, 0,5 gūžės kiniškų salotų, 1 saujelės saulėgrąžų sėklų, 1 šaukšto baltojo vyno ar ryžių acto, 1 šaukšto medaus, 1 šaukšto sojų padažo, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 1 smulkintos aitriosios paprikos, 1 šaukšto kapotų kalendrų ar mėtų.

30 min.
2 porcijos
Visoje planetoje geriausias jautienos didkepsnis su T formos kauliuku
Visoje planetoje geriausias jautienos didkepsnis su T formos kauliuku

Mums reikės: 1 pakuotės (400 g) "KITCHEN me" Jautienos brandinto steiko T-BONE, 1 šaukšto su puse augalinio aliejaus (pvz.: vynuogių sėklų, rapsų), 4-6 šviežio čiobrelio šakelių, 5-6 nedidelių česnako skiltelių, 5 citrinos žievelės juostelių, 1 kupino arbatinio šaukštelio druskos, Šviežiai maltų juodųjų pipirų, 1 kupino valgomojo šaukšto sviesto.

30 min.
2 porcijos
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate

Mums reikės: 2 x 300 g „KITCHEN me“ Jautienos brandinto steiko RIB EYE, 3 šakelių dašio arba rozmarino, 1 a.š. šviežiai grūstų raudonųjų pipirų, ½ a.š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų, 2 lauro lapelių, 4-5 citrinos žievelės juostelių, 1,5 v.š. vynuogių aliejaus, 4 skiltelių česnako, 2/3 a.š. druskos, 1 v.š. sviesto

30 min.
2 porcijos
Jautienos steikas "BLACK ANGUS" balzamiko ir sojos vonioje
Jautienos steikas "BLACK ANGUS" balzamiko ir sojos vonioje

Mums reikės: 1/4 puodelio balzamiko acto, 1/4 podelio alyvuogių aliejaus, 1/8 puodelio sojos padažo, 1 a.š. sezamų aliejaus, 3 skiltelės česnako (reikės trinti), 230 g "KITCHEN me" Black Angus jautienos nugarinės brandinto steiko.

50-60 min.
2 porcijos
Gražgarsčių salotos su TOP SIRLOIN jautienos steiku, mėlynuoju sūriu ir keptais pomidorais
Gražgarsčių salotos su TOP SIRLOIN jautienos steiku, mėlynuoju sūriu ir keptais pomidorais

Mums reikės: 3 didesnių raudonų pomidorų, 1 didesnio geltono pomidoro, 2 a.š. alyvuogių aliejaus, 2 vnt. "KITCHEN me" Jautienos steikų "TOP SIRLOIN" be kaulo, 1/4 puodelio mėlynojo sūrio gabaliukų, 2 a.š. kedro riešutų, 3 puodelių šviežių gražgarsčių lapų. Patiekalo užbaigimui: 5 a.š. alyuogių aliejaus, 3 a.š. balzamiko acto, 1 a.š. medaus, 1 skiltelės česnako (reikės smulkinto), 1/8 a.š. druskos, 1/8 a.š. pipirų.

90 min.
2 porcijos
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis

Mums reikės: 350-400 g „KITCHEN me“ Jautienos brandinto steiko T-BONE, 1 skiltelės česnako, 1 a.š. vyno acto, 1 ž. druskos, 1 ž. juodųjų pipirų, 1 ž. kalendros sėklų, 1 v.š. alyvuogių aliejaus, 1 sauja gražgarsčių, bulvių skiltelių garnyrui

60 min
2 porcijos
TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis

Mums reikės: 1 kg „KITCHEN me“ Jautienos brandinto steiko TOMAHAWK, pipirų, druskos, šviežių daržovių.

30 min.
2 porcijos