Brandinta jautiena su fetos salotomis
Brandinta jautiena su fetos salotomis
ingredientai
220 g
Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos Black angus
1 vnt.
iceberg salota
100 g
vyšniniai pomidoriukai
50 g
fetos sūrio
3 v.š.
alyvuogių aliejaus
Brandinta jautiena su fetos salotomis
20 min
1 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Smulkiai susipjaustome salotas, supjaustome pomidorus, fetos sūrį, viską kartu sudedame ir užpilame nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus.
Iškepame keptuvėje jautienos didkepsnį po 2 min iš abiejų pusių ir viską kartu patiekiame.
Skanaus:)
Atgal į receptų sąrašą