Įspūdingas kepsnių padažas, kurį paruošite, kol suskaičiuosite iki trijų
ingredientai
2 vnt. Kitchen me jautienos didkepsnių Black angus
50 g sviesto ghi
žiupsnelis druskos, pipirų
Padažui reikės:
2 v.š. sojos padažo
1 v.š. geros kokybės tiršto balzaminio acto
1,5 v.š. klevų sirupo

Įspūdingas kepsnių padažas, kurį paruošite, kol suskaičiuosite iki trijų

25 min
2 vnt.
Gaminimas
  1. Grilinę keptuvę patepkite ghee sviestu ir stipriai įkaitinkite. Į kaitrią keptuvę dėkite kepsnį ir apkepkite iš abiejų pusių po 5 minutes.
  2. Kepsnį pabarstykite druska ir pipirais, leiskite „pailsėti“ kelias minutes.
  3. Patiekite su paruoštu padažu.

Padažo Gaminimas:

Visus ingredientus tiesiog sumaišykite tarpusavyje ir juo apliekite steikus.

Atgal į receptų sąrašą