Jautienos didkepsnis su česnakiniu sviestu
ingredientai
220 g Kitchen me jautienos antrekoto didkepsnio be kaulo
50 g česnakinio viesto
žiupsnelis piprų ir druskos mišinio
žiupsnelis prieskoninių žolelių
šlakelio aliejaus

Jautienos didkepsnis su česnakiniu sviestu

30 min
2 vnt.
Gaminimas

Jautienos didkepsnį kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kepsnio nevartykite! Kepkite 3 - 4 min. iš vienos pusės ir iš kitos tiek pat.

Iškepusį kepsnį padėkite ant folijos, užbarstykite pipirų ir druskos mišinio, uždėkite česnakinio sviesto ( sviestą sumaišiykite su išspaustu česnaku ) ir suvyniokite 4 - 5 min.

Viskas. Kepsnys paruoštas. Apibarstykite prieskoninem žolelėm. Garnyrui pasirinkite mėgstamas daržoves.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą