Jautienos ir pievagrybių salotos
Jautienos ir pievagrybių salotos
ingredientai
220 g |
KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Rib Eye“ |
žiupselio |
druskos |
žiupsnelio |
šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
120 g |
gražių šviežių pievagrybių |
kepti |
Aliejaus |
2–3 skiltelių |
česnako |
50 ml |
sojų padažo |
1/2 |
citrinos sulčių |
25 ml |
medaus |
30 g |
mažųjų špinatų lapelių |
1 |
raudonojo svogūno |
Jautienos ir pievagrybių salotos
Gaminimas
- Kepkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį RIB EYE ant grilinės keptuvės po 3 min. iš kiekvienos pusės. Leiskite pailsėti dar 4 min., pasūdykite, užberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir supjaustykite griežinėliais.
- Rinkitės nedidelius, labai šviežius pievagrybius. Labai stipriai įkaitinkite aliejų keptuvėje, suberkite pievagrybius ir kepkite ant labai stiprios kaitros. Nuolatos maišykite, bet stebėkite, kad neprisviltų.
- Česnaką susmulkinkite, raudonąjį svogūną supjaustykite žiedais
- Kai grybai apkeps, suberkite česnaką, trumpai pakepkite, tada supilkite sojų padažą, citrinos sultis ir įdėkite medaus. Kaitinkite, kol viskas susimaišys, ir nukaiskite.
- Lėkštėje sudėliokite špinatų lapelius, didkepsnio griežinėlius, raudonojo svogūno žiedus. Ant viršaus sukrėskite pievagrybius su visu susidariusiu padažu.
Atgal į receptų sąrašą