Jautienos mentė „BLACK ANGUS“ su pakepintomis mėlynosiomis morkytėmis, pastarnoku ir cukinija
ingredientai
220 g. KITCHEN me sausai brandintas jautienos didkepsnis BLACK ANGUS
Pagal poreikį Aliejus
Pagal skonį Pipirai
1 vnt. Pasternokas
1 vnt. Cukinija
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
Pagal skonį Žirnių daigai
Pagal poreikį Burokėlių daigai ir lapeliai

Jautienos mentė „BLACK ANGUS“ su pakepintomis mėlynosiomis morkytėmis, pastarnoku ir cukinija

30 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „BLACK ANGUS“ apkepinkite ant įkaitintos keptuvės, ir pagardinkite prieskoniais - druska ir pipirais. Jautienos didkepsnį pabaikite kepti orkaitėje - 180C 5 min.
  2. Daržoves apkepinkite keptuvėje su sviestu, druska ir pipirais.
  3. Patiekalą pagardinkite padažu ir papuoškite daigais. Skanaus!

 

       Dėkojame virtuvės šefui Jevgenij Volkov už receptą!

Atgal į receptų sąrašą