Jautienos mėsainis su majoneziniu padažu
ingredientai
2x150 g sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams
Trupučio aliejaus
žiupsnelis Druskos ir piprų
2 burgerių bandelių
1 marinuoto agurkėlio, riekelėmis
2 riekelių sūrio
Salotų
Padažui:
Gabalėlio sviesto
1/2 nedidelio svogūno
1 v.š. majonezo
1 a.š. pomidorų padažo
1 a.š. garstyčių
Druskos ir pipirų

Jautienos mėsainis su majoneziniu padažu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Pirma paruošiame padažą - svogūną susmulkiname kubeliais ir pakepiname ant sviesto iki kol svogūnai pagelsta. Tada sumaišome su likusiais ingredientais padažui.
  • Keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus ir sudedame maltinius. Kepame 2 minutes ir apverčiame. Uždedame ant viršaus sūrio riekeles ir kepame dar 2 minutes. Išimame iš keptuvės.
  • Toje pat keptuvėje kur kepė maltiniai pašildome bandeles.
  • Bandeles patepame padažu ir kontruojame mėsainį - dedame salotas, agurkėlius, maltinius ir užvožiame kita bandele.

Už receptą dėkojame Minimali virtuvė.

Atgal į receptų sąrašą