Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
ingredientai
1 pakuotė (800 g) |
KITCHEN me Jautienos brandintas steikas |
1 žiupsnelis |
Grūstų pipirai |
1 žiupsnelis |
Druska |
1 žiupsnelis |
Šalavijai ar čiobreliai |
200 ml |
Grietinėlė |
300 g |
Voveraitės |
Pagal poreikį |
Aliejus arba sviestas |
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Gaminimas
- Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
- Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
- Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
- Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
- Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.
Atgal į receptų sąrašą