Jautienos tartaras su keptomis bulvytėmis
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio Black Angus
6–8 mažų bulvyčių
2–3 skiltelių česnako
2–3 marinuotų aitriųjų paprikų
2-3 saulėje džiovintų pomidorų
1 mėlynojo svogūno
ryšelio kalendros
3-4 ančiuvių filė
1 citrinos
10-20 ml Vusterio padažo
2 šaukštų gurmaniško majonezo Mango Majo
kepimui Alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos, pipirų

Jautienos tartaras su keptomis bulvytėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Supjaustykite bulvytes smulkiais kubeliais, susmulkinkite česnaką, marinuotas aitriąsias paprikas, saulėje džiovintus pomidorus, mėlynąjį svogūną, kalendras.
  2. Bulves sudėkite į keptuvę su aliejumi, apskrudinkite, pabarstykite druska, pipirais ir sudėkite česnakus, viską kartu pakaitinkite ir apkepkite dar kelias minutes. Pačioje pabaigoje dėkite smulkintas paprikas, pomidorus, svogūnus ir kalendras, viską permaišykite, 1–2 min. pakaitinkite ir nukaiskite.
  3. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ smulkiai sukapokite, kartu susmulkinkite ančiuvius, jei reikia – pasūdykite. Pagardinkite citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, Vusterio padažu, įdėkite gurmaniško majonezo „Mango Majo“ ir viską sumaišykite.
  4. Sudėliokite patiekimo lėkštėje tartarą, bulvių pagardą ir salotų lapus.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą