JAUTIENOS TARTARAS
ingredientai
200 g geros kokybės jautienos (aš naudojau iš Kitchenme sausai brandintą jautienos išpjovą)
1vnt. raudonojo svogūno
1-2 šaukštelių kaparėlių
2 vnt. marinuotų agurkėlių
1 šaukšto Dižono garstyčių
1 šaukšto raudonojo vyno acto
1 šaukšto Vorčesterio padažo
pagal skonį druskos ir pipirų
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1vnt putpelių kiaušinio

JAUTIENOS TARTARAS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Jautieną apibarstome druska ir pipirais ir paliekame 1val šaldytuve.
2. Smulkiai supjaustome agurkėlius, svogūną ir kaparėlius.
3. Susmulkiname mėsą.
4. Mėsą sumaišome su daržovėmis, alyvuogių aliejumi, garstyčiomis, Vočesterio padažu bei raudonojo vyno actu.
5. Virtuvinio žiedo pagalba patiekiame tartarą lėkštėje, ant viršaus dedame putpelių kiaušinį. Prie tartaro puikiai tinka skrudintas prancūziškas ragelis.
SKANAUS.
 
 
Už reeptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
 
 
Atgal į receptų sąrašą