Kepti kaulų čiulpai. Restoranas namuose
ingredientai
4 vnt. Kitchen me kaulų čiulpai
žiupsnelis druskos, pipirų
3 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. kaparėlių
saujelė petražolių
saujos sultenių
1 vnt. raudonojo svogūno
mėgstamų daigų

Kepti kaulų čiulpai. Restoranas namuose

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Kaulų čiulpus nuplauname ir nusausiname.
  2. Pabarstome druska ir pipirais.
  3. Kepame 200 laipsnių orkaitėje 18 minučių.
  4. Citrinos sultis sumaišome su kaparėliais, žiupsneliu druskos ir pipirų, smulkintomis petražolėmis.
  5. Iškepusius kaulų čiulpus apšlakstome paruoštu citrinos - kaparėlių padažu.
  6. Ant viršaus dedame svogūno griežinėlių, sultenių ir daigų.

 Už receptą ir bendradarbiavimą dėkojame Ant medinės lentelės!

 

Atgal į receptų sąrašą