Lengvai paruošiama „Wok“ sriuba namuose
ingredientai
1 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio Rib Eye
1 kubelio sultinio su jautiena
2 stiklinių vandens
2 skiltelių česnako
2 jaunų morkų
5 jaunų kukurūzų
1 paprikos
1 saujos cukrinių žirnelių ankščių
1–2 šaukštų sojų padažo
1–2 šaukštų austrių padažo
1–2 šaukštų Teriyaki padažo
Ryšulėlio svogūnų laiškų
60 g kiaušininių makaronų
1 saujos salotų lapų
2–3 šaukštų marinuotų burokėlių
1 žaliosios citrinos skiltelės
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
kepimui Alyvuogių aliejaus
papuošimui Bazilikų lapelių

Lengvai paruošiama „Wok“ sriuba namuose

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Sultinio su jautiena kubelį ištirpinkite verdančiame vandenyje.
  2. Česnaką, morkas, kukurūzus, papriką supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir lengvai pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
  3. Sudėkite cukrinių žirnelių ankštis, supilkite sojų, austrių ir „Teriyaki“ padažus, pilkite sultinį.
  4. KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Rib Eye“ kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnakais. Mėsai iškepus ant jos berkite supjaustytus svogūnų laiškus, druską, juoduosius pipirus ir palaukite 3–5 minutes prieš pjaustant.
  5. Užvirus sudėkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės, likus 1 minutei iki virimo pabaigos sudėkite salotų lapus.
  6. Į dubenį sudėkite makaronus su daržovėmis, užpilkite sultinio, dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną, marinuotus burokėlius „Klasika“. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele, pjaustytais svogūnų laiškais ir bazilikų lapeliais.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą