Mažučiai burgeriai su pievagrybiais
ingredientai
150 g. KITCHEN me sausai brandinta jautiena Mėsainiams
8 vnt. Pievagrybiai (dideli)
Saujelė Gražgarstės
Pagal poreikį Sūris Džiugas
2 v.š. Mėgstamas mėsainių padažas

Mažučiai burgeriai su pievagrybiais

25 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Pievagrybių kotelius išimkite, o kepurėles dėkite į grilinę keptuvę ir kepkite, kol suminkštės, pradės skirtis sultys. Vėliau atidėkite į kitą lėkštę.
  2. Iš brandintos jautienos suformuokite pievagrybių dydžio skritulėlius ir taip pat apkepkite grilinėje keptuvėje apie 10 min.
  3. Ant vienos pievagrybio kepurėlės dėkite kotletuką, ant jo pilkite padažo, gražgarstės lapelį ir gabalėlį „Džiugo“ sūrio, viską vainikuokite antra pievagrybio kepurėle. Skanaus!

         Dėkojame Lieknos Bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą