Pusiau nuogas mėsainis gamtoje - nes gamtoje skaniau!
ingredientai
Poliarinė duonelė iš Street food duonos asortimento
Tepamas natūralus sūris Amfora
Salota
Pomidoras
Kitchen me mėsos paplotėliai
Čederio sūris
Marinuoti agurkėliai Spilva

Pusiau nuogas mėsainis gamtoje - nes gamtoje skaniau!

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

 

  1. Pasiruošiame riekelėmis pjaustytus pomidorus; nuplauname, nusausiname salotos lapus; supjaustome marinuotus agurkėlius
  2. Mėsą ant laužo kepame lygiai taip, kaip nurodyta ant pakuotės .
  3. Baigiant kepti mėsai, dedame čederio sūrį (kad išsilydytų) ir poliarines duoneles (kad sušiltų)
  4. Dėliojame pusiau nuogą mėsainį: poliarinė duonelė, Amfora sūrelis, salota, pomidoras, mėsytė su išsilydžiusiu sūriu ir marinuoti agurkėliai šalia

 

Skanaus! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą