Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba
Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba
ingredientai
2x150 g |
Kitchen me maltinis mėsainiams |
1/2 arbūzo dydžio |
moliūgo |
1 vnt. |
svogūnas |
6 vnt. |
pomidorų |
1 skardinės |
pupelių |
1 v.š. |
aštraus saldžiarūgščio padažo |
4 skiltelių |
česnako |
žiupsnelis |
sūrio |
žiupsnelis |
žalumynų (petražolių, saliero lapų) |
Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba
Gaminimas
- Šaukšte ghi sviesto pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, šiems gelstelėjus, sudėkite faršą ir apkepkite. Vėliau sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, pabarstykite druska ir patroškinkite.
- Puode užkaiskite vandenį, sudėkite stambiais kubeliais supjaustytą moliūgą, suberkite pupeles, žalumynus, šiek tiek druskos, aštrų padažą ir virkite, kol moliūgas suminkštės.
- Į sriubą supilkite mėsos ir pomidorų troškinį ir pavirkite kartu dar kelias minutes. Jei norisi, trintuvu susmulkinkite iki tirštos konsistencijos.
- Prieš patiekiant barstykite sūriu.
Šilti linkėjimai,
Lieknos Bitės!
Atgal į receptų sąrašą