Steikas su spanguolėmis ir porų daigais
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio
puodelis spanguolių
kuokštelis porų daigelių
žiupsnelis stambios druskos

Steikas su spanguolėmis ir porų daigais

35 min.
1 porcijos
Gaminimas

Ant keptuvės pakepkite po 2-3 minutes iš abiejų pusių steiką, užberkite stambios jūros druskos ir galite susukti į foliją kelioms minutėms, kad pabręstų. Puodelį šviežių ar šaldytų spanguolių užvirkite puode su trupučiu vandens, tuomet spanguoles nukoškite ir pertrinkite smulkintuvu. Per sietelį perkoškite spanguoles - taip atskirsite odeles ir gausite malonios tekstūros spanguolių tyrę.
Ant steiko uždėkite kuokštelį porų daigelių, o valgant, atpjautą steiko gabalėlį pamerkite į rūgštoką spanguolių tyrę. Patiekite su norimu garnyru: ryžiais ar keptomis daržovėmis.

Už receptą dėkojame VIRŠ OBELŲ 

Skani nuotrauka: foto@grafas.lt

Atgal į receptų sąrašą