Sultingas kepsnys su ananasų padažu
ingredientai
2 vnt. KITCHEN me sausai brandintos jautienos didkepsnis TOP SIRLOIN
Pagal skonį Druska ir pipirai
Padažui:
70 g. Ananasas
1 ir 1/2 v.š. Alyvuogių aliejus
1 v.š. Saldžiarūgštis čili padažas
Garnyrui:
1 vnt. Morka
1 vnt. Cukinija
Keletas griežinėlių Ananasas

Sultingas kepsnys su ananasų padažu

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Padažui skirtus ingredientus sutrinkite trintuvu iki padažo konsistencijos.
  2. Keptuvėje išlydykite šaukštelį ghee sviesto ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  3. Morką supjaustykite pailgais plonais griežinėliais, cukiniją skersais griežinėliais, ananasą taip pat ir visus juos pakepkite grilinėje keptuvėje apie 10 min., pabarstykite druska ir pipirais.
  4. Lėkštėje patiekite kepsnį, apliekite jį padažu, o šalia sudėkite grilintas daržoves. Skanaus!

            Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą