T-BONE SU DARŽOVĖMIS
ingredientai
MĖSAI paruošti REIKIA:
220 g KITCHENme T-bone STEAK
2 skiltelės česnako
pagal poreikį Rozmarino šakelė
MORKŲ SALOTOMS paruošti REIKIA:
3 morkos
2 skiltelės česnako
kiekis pagal skonį Šviežia kalendra
2v.š. Sezamų aliejus
2v.š. Vyno actas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
2v.š. Rudasis cukrus
kiekis pagal skonį Sezamo sėklos
SMIDRAMS paruošti REIKIA:
10 smidrų stiebelių
Žiupsnelis Druskos
žiupsnelis Pipirų
kepimui Sviesto

T-BONE SU DARŽOVĖMIS

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas

GAMINAME:
Pasiruošiame morkų salotas:
1. Morkas sutarkuojame tarka.
2. Kalendros šakeles susmulkiname.
3. Padažui sumaišome sezamų aliejų, vyno actą, rudąjį cukrų, druską, pipirus,
sudedame tarkuotą česnaką ir viską gerai išmaišome.
4. Padažą pilame ant morkų-kalendrų salotų.
Smidrai:
1. Smidrų stiebus apiberiame druska ir pipirais.
2. Įkaitiname keptuvę, išlydome gabalėlį sviesto.
3. Dedame smidrus ir vis pavartant kepame ~8min. ant didelės kaitros.
T-bone steak:
Paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakuotės. BETPIRMIAUSIAMAISTAS rekomendacija – į
keptuvę šalia T-bone įdėti česnako skilteles ir rozmarino šakelę. Bus labai skanu!
SKANAUS!

Už receptą dėkojame bet pirmiausia maistas

Atgal į receptų sąrašą