Tobulo skonio itališka vakarienė
ingredientai
2x220 g Šviežias sausai brandintos jautienos didkepsnis
pagal poreikį norimo kiekio makaronų
1 vnt. svogūno
1 skiltelė česnako
150 ml pomidorų tyrės
1 v.š skysto medaus
žiupsnelis druskos; pipirų

Tobulo skonio itališka vakarienė

30min
2 porcijos
Gaminimas
  1. Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakuotės.
  2. Iškepkite didkepsnius: keptuvėje išlydykite šaukštelį aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnius, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite su ghee sviestu. Svogūnui suminkštėjus, berkite sukapotą česnaką ir užpilkite medų bei pomidorų tyrę. Viską pakepkite dar kelias minutes.
  4. Makaronus sumaišykite su padažu ir riekelėmis pjaustytais didkepsniais. Galite pagardinti smulkiai tarkuotu parmezano sūriu.

Dėkojame už receptą Lieknos Bitės




Atgal į receptų sąrašą