Tradicinis burgeris
ingredientai
150 g Kitchen me sausai brandinto jautienos maltinio
1 pomidoro
4-5 marinuotų agurkėlių
2 riekelių sūrio
pagal poreikį Marinuotų svogūnų
4 juostelių šaltai rūkytos šoninės riekelių
2 v.š. majonezo
1 v.š. obuolių tyrės
1 v.š. rūkytos paprikos
1-2 v.š. saldžių garstyčių
1 bandelė mėsainiams
mėgiamų Salotų lapų
kepimui aliejaus

Tradicinis burgeris

35 min.
1 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsainius kepkite kepsninėje keptuvėje arba ant grotelių. Prieš baigdami kepti ant kiekvieno bekepančio mėsainio uždėkite po riekelę sūrio ir palaukite, kol jis šiek tiek išsilydys.
  2. Paskrudinkite mėsainių bandeles.
  3. Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu, obuolių tyre ir rūkyta paprika.
  4. Ant šiltos bandelės dėkite salotų lapų, supjaustytų pomidorų, mėsainį, užpilkite padažo, dėkite agurkėlius, šoninę, marinuotus svogūnus, uždenkite kita bandelės puse.

 

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Alfu Ivanausku ir VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą