Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis
ingredientai
250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių
120 g bulgur kruopų
200 g konservuotų pomidorų
1/2 vnt. baklažano
1 vnt. svogūno
2 skiltelės česnako
1 vnt. morkos
1 kubelis jautienos sultinio
200 ml kokosų grietinėlės
žiupsnelis druskos,pipirų

Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis

50 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Pasmulkiname baklažaną, svogūną, česnaką, sutarkuojame morką ir viską pakepiname keptuvėje. Sudedame konservuotus pomidorus, kokosų grietinėlę, spjaustytas dešreles bei išvirtas bulgur kruopas. Sutrupiname sultinio kubelį ir paskaniname druska ir pipiru. Viską patroškiname ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.

Už receptą dėkojame Gamink Pats.

Atgal į receptų sąrašą