TRIUŠIENA

receptai su:
Greita vakarienei/pietums: triušienos dešrelės su pupelėmis pomidorų padaže
Greita vakarienei/pietums: triušienos dešrelės su pupelėmis pomidorų padaže

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 4 vnt. bandelių dešrainiams; 1 v.š alyvuogių aliejaus; 150 g kopūstas; 1 vnt. paprika; 1 vnt. mažas svogūnas; 1 vnt. morka; druska; 2 v.š. sojos padažas; medus; 1 a.š. actas; 2 v.š. sojos padažas (glazūrai); 1 a.š. medus (glazūrai); 1 v.š. sezamo sėklos; 2 v.š. majnezas.

15 min.
2 porcijos
Dešrainis su triušienos dešrelėmis
Dešrainis su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 4 vnt. bandelių dešrainiams; 1 v.š alyvuogių aliejaus; 150 g kopūstas; 1 vnt. paprika; 1 vnt. mažas svogūnas; 1 vnt. morka; druska; 2 v.š. sojos padažas; medus; 1 a.š. actas; 2 v.š. sojos padažas (glazūrai); 1 a.š. medus (glazūrai); 1 v.š. sezamo sėklos; 2 v.š. majnezas.

15 min.
2 porcijos
Vienos skardos vakarienė
Vienos skardos vakarienė

Mums reikės:  3 didelių bulvių; 2 morkų; 2 paprikų; 2 kukurūzų burbuolių; Didelės saujos šparaginių pupelių; Didelės saujos žirnių ankščių; 500 g. aukščiausios kokybės dešrelių – naudojau “Kitchen Me“ šviežias triušienos dešreles, nes sudėtyje nieko daugiau – tik triušiena ir natūralūs prieskoniai; 2 v.š. alyvuogių aliejaus; 4 skiltelių česnako; 1/2 a.š. druskos; 1/4 a.š. pipirų; 1 a.š. kmynų; 1 a.š. maltos paprikos; šviežių petražolių.

30 min.
4 porcijos
Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa
Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa

Mums reikės:  250 G Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 3 bandelės dešrainiams; 1 a.š. garstyčio ir medaus padažo; 1 a.š. česnakinio padažo; 60 g marinuotų mini agurkėlių; 3 griežinėliai marinuoto ananaso;  3 puselės marinuoto mango vaisių; sultenių; žirnių daigų; porų daigų; kokosų aliejaus dešrelių kepimui.

30 min.
3 porcijos
Triušienos dešrainis su šonine
Triušienos dešrainis su šonine

Mums reikės:  250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių3 bandelės dešrainiams; 80 g šaltai rūkytos pjaustytos kiaulienos šoninės; 1 arb.šaukštelis garstyčių ir medaus padažo; 1 arb.šaukštelis česnakinio padažo; Pagal poreikį – kietojo sūrio; 60 g marinuotų mini agurkėlių; Pagal poreikį – sultenių; Pagal poreikį – žirnių daigų; Pagal poreikį – saulėgrąžų daigų; Pagal poreikį – porų daigų; Kokosų aliejaus dešrelių kepimui; 30 g marinuotos paprikos.

30 min.
3 porcijos
Triušienos dešrainis kitaip!
Triušienos dešrainis kitaip!

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 3 vnt. bandelių dešrainiams; 1 a.š. garstyčių padažo; 1 a.š. baltojo padažo; 60 g marinuotų mini agurkėlių; 3 griežinėliai marinuoto ananaso; 3 puselės marinuotų kriaušių; 1 vnt. virtas burokėlis; sultenių; žirnių daigų; porų daigų.

30 min.
2 porcijos
Tortilijų užkandukai su triušienos dešrelėmis ir paprika
Tortilijų užkandukai su triušienos dešrelėmis ir paprika

Mums reikės: 6 vnt. (250g) "Kitchen me" triušienos dešreles; 2 lauro lapelių, kelių grūdelių juodųjų pipirų; 3 apvalių tortilijų; 1 raudonosios paprikos; dižono garstyčių; agurkų, pomidorų ar kt.mėgstamų daržovių; Padažui: 3 v.š. tiršto natūralaus skonio jogurto; 3 v.š. majonezo; 2 išspaustų skiltelių česnako; šlakelio išspaustų citrinos sulčių; žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų; druskos.

30 min.
6 porcijos
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rozmarinu ir triušiena.
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rozmarinu ir triušiena.

Mums reikės:2x 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 1 pakuotė mielinės sloksniuotos tešlos; 2 vnt. maži svogūnai; 1 v.š. aliejaus; 2 šakelės šviežio rozmarino; 1/2 stiklinės džiuvesėlių; 1 vnt. kiaušinis.

60 min.
6 porcijos
Greiti pietūs. Triušienos dešrelės.
Greiti pietūs.Triušienos dešrelės.

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 4 vnt. bulvės; 150 ml pieno; sviesto; sauja tarkuoto permezano; Salotoms: 1 pakuotė salotų; svogūnų laiškų; švž. krapų; agurko; 2-3 v.š. salotų grietinės 12 %; druskos, pipirų mišinio.

45 min.
2 porcijos
Triušienos dešrelės svogūnų padaže
Triušienos dešrelės svogūnų padaže

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių3 dideli svogūnai; 2-3 bulvės; 2-3 saldžios bulvės (batatai); 3 šaukštai sviesto; 3 šaukštai miltų; 2 lauro lapai; 2 šaukštai balzamiko acto; 500 ml jautienos sultinio; šlakelis pieno; šiek tiek druskos ir pipirų; šiek tiek aliejaus; 1 šaukštelis džiovinto rozmarino; 300 g šparaginių pupelių.

30 min.
4 porcijos
Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis
Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 120 g bulgur kruopų; 200 g konservuotų pomidorų; 1/2 vnt. baklažano; 1 vnt. svogūno; 2 skiltelės česnako; 1 vnt. morkos; 1 kubelis jautienos sultinio; 200 ml kokosų grietinėlės; druskos, pipirų.

50 min.
4-5 porcijos
Pavasaris lėkštėje
Pavasaris lėkštėje

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 150 g salotų mišinio; 10 vnt. ridikėlių; 20 g sviesto kepimui; druskos, pipirų.

30 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su šonine
Triušienos dešrelės su šonine

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 150 g šaltai rūkytos šoninės

30 min.
2-3 porcijos
Makaronų apkepas su triušienos dešrelėmis
Makaronų apkepas su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 250 g makaronų; 2 vnt. raudonųjų paprikų; 1 vnt. svogūnas; 3 skiltelių česnako; 50 g šviežių špinatų; 3 v.š. pomidorų padažo; pjaustytų šviežių petražolių; 50 g fermentinio sūrio; druskos, maltų juodųjų pipirų.

30 min.
4 porcijos
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže

Mums reikės: 2 x 250 g ''Kitchen me'' Šviežių triušienos dešrelių; 2 v.š. sviesto; 2 a.š. garstyčių; druskos, pipirų ir lauro lapų.

20 min.
2 porcijos
Užkandėlės su rykyta triušiena
Užkandėlės su rūkyta triušiena

Mums reikės: 200 g KITCHEN me rūkyto triušo supjaustyto mažais gabalėliais; 186 g kukurūzų traškučių su druska; 125 g kreminio sūrio; agurkų, vyšninių pomidorų, ridikėlių, mėgstamų daigų ;

15 min.
5-6 porcijos
Kitokia ir labai soti kopūstienė
Kitokia ir labai soti kopūstienė

Mums reikės: 1 žiedinio kopūsto, 500 g briuselio kopūstų, 300 g šviežių triušienos dešrelių (rinkomės „Kitchen me“ firmos), 1 svogūno, prieskonių.

15 min.
3-4 porcijos
Pagrobimas
Pagrobimas

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 50 g sviesto; 1 moliūgėlio, riekelės forminės duonos, pagal poreikį migdolų dožlių, pomidorų padažo, krapštukų.

15 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su raugintais kopūstais
Triušienos dešrelės su raugintais kopūstais

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 2 vnt nedidelės bulvės su odele; 300 g rauginti kopūstai.

40 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelių "Mumijų" receptas
Triušienos dešrelių "Mumijų pirštų" receptas

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 50 g sviesto; 2 vnt lapeliai sluoksniuotos bemielės tešlos.

15 min.
2-3 porcijos
Šartlotės voratinklis
Šartlotės voratinklis

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; Agurkas; Mandarinas; Saliero stiebas; Pomidorų padažas

30 min.
2-3 porcijos
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 6 vnt. dešrainių bandelių; 150 g majonezo; 150 g pomidorų padažo; 100 g tarkuoto mocarela sūrio; 50 g lukštentų moliūgo sėklų; 

 

15 min.
3-4 porcijos
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 5 vnt.  dešrainių bandelių; 1 pakuotės (250g) KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių; 5 vnt. marinuotų agurkėlių; 100 g saulėje džiovintų pomidorų; 1 valg. šaukšto lietuviškų garstyčių; 1 valg. šaukšto pomidorų padažo; 100 g tarkuoto sūrio; 50 g česnakinio sviesto (dešrelių kepimui); 

20 min.
3-4 porcijos
Česnakiniame svieste keptos dešrelės su ryžių ir daržovių garnyru
Česnakiniame svieste keptos dešrelės su ryžių ir daržovių garnyru

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių ; 500 g šviežių triušienos dešrelių; kelių gabalėlių česnakinio sviesto; 2 lauro lapelių, kelių juodųjų pipirų grūdelių; garnyrui: 250 g ryžių; 240 g konservuotų raudonųjų pupelių; 140 g konservuotų kukurūzų; 1 raudonosios paprikos; 2 nedidelių šviežių agurkų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir petražolių; šlakelio alyvuogių aliejaus; druskos, maltų juodųjų pipirų;

30 min.
4-6 porcijos
Keptos triušienos dešrelės ant griliaus
Keptos triušienos dešrelės ant griliaus

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių 

20 min.
1-2 porcijos
Dešrelės su melionu
Dešrelės su melionu

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; melionas; žalūmynai

20 min.
1-2 porcijos
Virtos triušienos dešrelės su garnyru
Virtos triušienos dešrelės su garnyru

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių ; agurkas; avokadas; citrina; druska; linų sėmenų aliejus

20 min.
1-2 porcijos
Dešrelės su slyvų padažu
Dešrelės su slyvų padažu

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; 300 g šviežių slyvų; maltų gvazdikėlių; aitriųjų paprikų miltelių; cinamono; medaus arba rudojo cukraus

40 min.
1-2 porcijos
Vasariškai keptos triušienos dešrelės
Vasariškai keptos triušienos dešrelės

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; 1 vnt. raudonos paprikos; 1 vnt. oranžinės paprikos; 1 vnt. cukinijos; šaukštas medaus; šaukštas ciberžolių; bulguro kruopų; pusės citrinos; juodųjų sezamo sėklų

40 min.
1-2 porcijos
Triušienos dešrelės su polenta, kopūstais ir šonine
Triušienos dešrelės su polenta, kopūstais ir šonine

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“Polentai reikės: 2 stiklinių vandens, 1/4 stiklinės kukurūzų kruopų, druskos, 0,5 šaukšto sviesto,2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio, 2 šaukštų smulkintų petražolių, 100 g saliero gumbo, 1 šaukštelio lydyto sviesto kepimui, Kopūstams reikės: 3 saujų smulkia tarkuoto šviežio kopūsto, 0,5 šaukšto lydyto sviesto kepimui, druskos, šviežiai maltų pipirų, 0,5 stiklinės obuolių sulčių Taip pat reikės: 6 juostelių pjaustytos šalto rūkymo šoninės, 35 g gorgozolos sūrio

40 min.
3-4 porcijos
Šviežios triušienos dešrelės su žiedinio kopūsto falafeliais
Šviežios triušienos dešrelės su žiedinio kopūsto falafeliais

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių. Žiedinių kopūstų falafeliams: 400 g. žiedinio kopūsto, pundelio smulkintų šviežių petražolių, 1/2 arbat. š. maltos kalendros, 1 arbat. š. raudonojo kario, 1 arbat. š. ciberžolės, 1 arbat. š. kepimo miltelių, 1/2 arbat. š. skrudintų kumino sėklų, 1 ir 1/2 arbat. š. druskos, juodųjų pipirų, 200 g. avinžirnių ar žirnių miltų, augalinio aliejaus, mėgstamų prieskonių. 

40 min.
3-4 porcijos
Bulvių košė be pieno produktų, skaninta triušienos dešrelėmis
Bulvių košė be pieno produktų, skaninta triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 500 g. bulvių, 3/4 arbat. š. druskos, 1 skiltelės česnako, 30 ml. alyvuogių aliejus, 30-60 ml. bulvių nuoviro, 1 didelio svogūno, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 1/2 valg. š. aliejaus (dešrelėms apkepti)

40 min.
2 porcijos
Cukinijų dešrainiai
Cukinijų dešrainiai

Mums reikės: 4 vnt. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 jaunų cukinijų, 4 salotos lapų, pomidorų, agurkų. 

40 min.
4 porcijos
Kiaušiniai su daržovėmis ir dešrelėmis pusryčiams
Kiaušiniai su daržovėmis ir dešrelėmis pusryčiams

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 vidutinio dydžio bulvių, 2 valg. š. aliejaus, 1/2 svogūno, 2/3 paprikos, 1skiltelės česnako, 1/2 stiklinės tarkuoto čederio sūrio, 4 didelių kiaušinių, druskos, pipirų. 

30 min.
2 porcijos
Dešrelės su keptomis bulvėmis ir ananasų salotomis
Dešrelės su keptomis bulvėmis ir ananasų salotomis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 3-4 bulvių, 3 valg. š. alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Ananasų salotoms: 400 g. konservuotų ananasų, 1/2 vnt. raudonojo svogūno, saujos petražolių arba kalendros, čili pipirų, 2 valg. š. žaliosios citrinos sulčių, druskos, pipirų. 

70 min.
2 porcijos
Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis
Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 skiltelių česnako, 1 mėlynojo svogūno, 4 saliero stiebų, 2 saldžių kriaušių, 1 stiklinės vištienos sultinio, 1 stiklinės konservuotų pjaustytų pomidorų, 1-2 arbat. š. pomidorų pastos, druskos ir juodųjų pipirų. 

30 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su spelta makaronais
Triušienos dešrelės su spelta makaronais

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1 skiltelės česnako, 1 svogūno, 1 brokolio galvos, 30 g kietojo sūrio, druskos ir juodųjų pipirų. 

20 min.
2 porcijos
Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa
Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa

Mums reikės: 2 x250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 1 didelio mango, 1/2 nedidelio raudonojo svogūno, 1 jalapeno (galite naudoti marinuotus), šlakelio šviežiai išspaustų citrinos sulčių, saujelės pjaustytų šviežių petražolių, druskos.

210 min.
4 porcijos
Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu
Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" švž. triušienos dešrelių, 3/4 stiklinės sorų kruopų, 2 stiklinių vandens, 4 saulėje džiovintų pomidorų, 5 Kalamata alyvuogių, 2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio, 1 šaukšto smulkintų petražolių lapelių, 1 šaukšto sviesto, 1 nedidelio poro, lydyto sviesto kepimui, druskos, šviežiai maltų pipirų, 150 ml grietinėlės, 1 šaukšto kaparėlių.

30 min.
2 porcijos
Virtos šviežios triušienos dešrelės
Virtos šviežios triušienos dešrelės

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 50 g sviesto, sezoninių daržovių, bulvių ar ryžių.

30 min.
2 porcijos
Virtos triušienos dešrelės kitaip
Virtos triušienos dešrelės kitaip

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 1 puodelio vandens, šviežių daržovių, 3-4 vnt. bulvių, medinių pagaliukų.

30 min.
2 porcijos
Triušienos dešrelės tešloje
Triušienos dešrelės tešloje

Mums reikės: 250 g. „KITCHEN me“ švž. triušienos dešrelių, 160g miltų, 80g pieno, 1 kiaušinio, 10g mielių, 50g sviesto, cukraus ir druskos.

30-40 min.
2 porcijos