Daržovių ir triušienos maltinio pita
ingredientai
300 g KITCHEN me triušienos maltinių „MĖSAINIAMS
2 vnt. pitos duonelės
1 pomidoro
1 agurko
2 didelių salotos lapų (arba keletas mažesnių)
žiupsnelis spindulinių pupuolių (naudojau ŽALI ŽALI)
pagal poreikį Šviežių petražolių
(pagal poreikį) Ghi sviesto

Daržovių ir triušienos maltinio pita

10 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Įkaitinkite keptuvę su Ghi sviestu ir iškepkite triušienos maltinius (kepti apie 4-5 min.).
  2. Susmulkinkite petražoles ir sumaišykite jas su 1/2 v.š.  Ghi sviestu.
  3. Pitos duonelės papločius perpjaukite pusiau, ištepkite vidų paruoštu sviesto mišiniu ir pašildykite jas orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje.
  4. Į šiltos pitos duonelės vidų įklokite salotos lapą, įdėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir agurkus.
  5. Iškeptus triušienos maltinius įdėkite ant daržovių pitoje, pagardinkite spindulinėmis pupuolėmis. Skanaus!
„KITCHEN me“: greita, bet virtuoziška! 
 
Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "KITCHEN me" virtuvės!
Atgal į receptų sąrašą